Afbeelding

Vertrouwd in beweging komen bij Fys’Optima Delft

Algemeen

Voor wie op zoek is naar goede fysiotherapeutische zorg is Fys’Optima Delft al sinds de jaren ‘80 een vertrouwd adres in Delft. U kunt bij terecht voor een grote verscheidenheid aan behandelingen, waaronder manuele therapie, sportfysiotherapie, echografie, zwangerschapsklachten, bijvoorbeeld bekkenproblemen, maar ook voor verschillende beweegprogramma’s.
Bij Fys’Optima Delft werkt een hecht team van 17 fysiotherapeuten dagelijks met gedrevenheid aan uw herstel. Door continue bijscholing, jarenlange ervaring en teamwork, krijgt u een behandelplan op maat. Wij nemen de tijd die nodig is om samen met u hard toe te werken naar resultaat.
Training is een belangrijk onderdeel van veel therapieën bij Fys’Optima. Denk bijvoorbeeld aan revalidatietrajecten na een operatie, of bij het hebben van een chronische ziekten zoals COPD. Door te motiveren om na de fysiotherapie in beweging te blijven heeft de praktijk SENSUS ontwikkeld; een abonnement waarbij je, begeleid door een fysiotherapeut, kunt sporten.

Voor meer informatie kijkt u op: www.fysoptimadelft.nl of belt u naar 015-2565900