<p>&quot;De groep die momenteel met SENSUS bezig is, is heel ongedwongen. Er komen leuke sociale contacten uit voort.&nbsp;</p>

"De groep die momenteel met SENSUS bezig is, is heel ongedwongen. Er komen leuke sociale contacten uit voort. 

(Foto: Tony Tangel)

Vertrouwd in beweging komen bij Fys’Optima Delft

DELFT - Vier locaties. Zeventien therapeuten. Voor wie op zoek is naar goede fysiotherapeutische zorg is Fys’Optima al sinds de jaren ‘80 een vertrouwd adres.  

“Je kunt bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan behandelingen, waaronder manuele therapie, echografie, zwangerschapsklachten, bijvoorbeeld bekkenproblemen, maar ook voor verschillende beweegprogramma’s”, somt therapeute Donna Koot op. “Fys’Optima Delft is onderdeel van het Fys’Optima kwaliteitsnetwerk, waarin fysiotherapiepraktijken door heel Nederland samenwerken.” Kwaliteitsnetwerken, dat houd ook in dat de therapeuten bij Fys’Optima zichzelf voortdurend bijscholen en geregistreerd zijn. Fys’Optima Delft mag ook het HKZ keurmerk voor goede zorg dragen. 

Motiveren
Training is een belangrijk onderdeel van veel therapieën bij Fys’Optima.  Denk bijvoorbeeld aan revalidatietrajecten na een operatie, of bij het hebben van een chronische ziekten zoals COPD. Door te motiveren om na de fysiotherapie in beweging te blijven heeft de praktijk SENSUS ontwikkeld; een abonnement waarbij je, begeleid door een fysiotherapeut, kunt sporten. “Dat doen we in onze eigen oefenruimte op de locatie in de Van Beresteynstraat (Vermeertoren). “SENSUS is niet alleen bedoeld voor onze eigen patiënten, maar voor iedereen. We starten met een kennismakingsgesprek waarin we de doelen kunnen stellen. Van daaruit stellen we dan een trainingsprogramma op. Iedere dag is er ook een ‘dagmenu’ in de zaal, zodat je naast je eigen programma ook kunt kiezen voor het dagprogramma. En natuurlijk staan we altijd klaar voor vragen of hulp.”

Persoonlijk
Het gaat bij Fys’Optima om jou: “Bij de intake kijken we echt naar jouw behoeften: wat kun je aan? Ervaar je klachten? Wat heb je nodig qua begeleiding? Het is persoonlijk. En zonder prestatiedrang. Natuurlijk werken we naar dat doel toe, maar in een tempo en op een manier die bij jou passen.” Met deze goede begeleiding hopen de trainers van Fys’Optima te voorkomen dat het enthousiasme na verloop van tijd inzakt: “Wij geloven dat bewegen niet alleen maar goed voor je moet zijn. Het is belangrijk dat het ook leuk is, anders hou je het moeilijk vol”, denkt Donna. En dat werkt, merkt zij: “De groep die momenteel met SENSUS bezig is, is heel ongedwongen. Er komen leuke sociale contacten uit voort. We werken met maand-abonnementen, dus je zit er ook niet heel lang aan vast.” Meer weten of een afspraak maken voor een proefles? Kijk dan op www.fysoptimadelft.nl. Hier vindt je informatie over al onze diensten, en dus ook over SENSUS. Bellen (vrijblijvend) kan ook op tel. 015-2565900.

Meer berichten
 
CustomHtml_1