Een cadeautje met betekenis
Een cadeautje met betekenis (Foto: )

Alzheimer Delft-Westland-Oostland

  lopende zaken

DELFT - Ook de Alzheimer afdeling Delft-Westland-Oostland heeft al een tijdje geen activiteiten en bijeenkomsten mogen organiseren en daarom zijn er een aantal mensen die creatief bezig zijn geweest en een Digitaal Alzheimer café op video hebben opgenomen.

Op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/dwo staan inmiddels twee filmpjes: 'Het Verpleeghuis in Corona Tijden' en 'Thuis in Corona Tijden'. Ook zijn er een aantal knoppen op de website geplaatst zodat mensen kunnen mailen als er vragen over het coronavirus zijn. Het e-mailadres coronavragen@alzheimerdwo.nl is daar speciaal voor aangemaakt en ook kunt u voor vragen contact opnemen via het telefoonnummer 06-30594695.

Ontmoetingen
Ook de Alzheimer afdeling Delft-Westland-Oostland hoopt natuurlijk dat het coronavirus een keer voorbij is zodat zij al hun mensen weer kunnen ontmoeten in één van de cafés of trefpunten. Ondanks alle omstandigheden rondom het coronavirus verschijnt wel elke maand de DWO-nieuwsbrief. Als u deze ook zou willen ontvangen, kunt u dat laten weten door te bellen naar 06–30594695 of te mailen naar dwo@alzheimer-nederland.nl

Dementiemonitor
Heeft u ideeën voor de afdeling, laat het ze dan weten. "Wij zijn er voor de mensen met dementie en zetten ons graag in voor u of de mantelzorgers." Wilt u ook uw steentje bijdragen? Vul dan de dementiemonitor in zodat de mensen van de Alzheimer afdeling Delft-Westland-Oostland weten wat voor u belangrijk is en wat zij kunnen verbeteren.

Moederdag
Zoekt u nog een cadeautje voor Moederdag? Kijk dan op www.alzheimer-nederland.nl/cadeautjes-met-betekenis voor een bijzonder presentje.

Meer berichten
 
CustomHtml_1