De ingang van winkelcentrum De Hoven Passage (foto: Koos Bommelé)
De ingang van winkelcentrum De Hoven Passage (foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Winkelcentrum De Hoven Passage

lopende zaken

DELFT - Het is bijna onmogelijk dat je nog nooit van De Hoven hebt gehoord. Welke Delvenaar en Delftenaar kent het overdekte winkelcentrum nou niet!

Met maar liefst zestig verschillende winkels en het eerste drie uur gratis parkeerbeleid, is het overdekte winkelcentrum De Hoven Passage razendpopulair.

Groot en divers aanbod
In de Hoven vind je allerlei soorten winkels en zaken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij Dirk van den Broek of Jumbo. Ook de leukste mode- en accessoirewinkels vind je in de Hoven. Wat dacht je bijvoorbeeld van The Stone, Bonita of Mirror Shoes & Bags? Of neem je liever een kijkje bij Zeeman of Wibra? Hoe dan ook, zal je gegarandeerd na een dagje Hoven goedgekleed richting huis gaan. Tussen al het gewinkel door is er ook de gelegenheid voor een lekker hapje. Het hoekje, Amy's Koffie & Broodjes, Indo To Go of Kippie. Er is keuze genoeg! Ook voor uiterlijke verzorging ben je bij De Hoven aan het juiste adres. Team Kappers en Yes! bezorgen je de mooiste coupe en voor producten kun je terecht bij onder andere Kruidvat, Holland & Barrett en de gloednieuw geopende drogisterij DA. Voor de boekenwurmen en mensen met een hobby, is zowel Boekenvoordeel als Readshop Kempers een optie en ook met de spullen van Nerds Like Us hoef je je geen moment te vervelen. Dat is nog niet alles, want ook voor telefoondiensten, kledingreparaties en financiën zit je aan de Troelstralaan 71 helemaal goed. Al met al, met haar tientallen diverse winkels en diensten en dat alles onder één dak, hoef je je geen moment te vervelen in De Hoven.

Informatie
Winkelcentrum De Hoven Passage
Troelstralaan 71
2624 ET Delft
www.de-hovenpassage.nl