De allernieuwste DA van Nederland is geopend aan de Troelstralaan 17-19!
De allernieuwste DA van Nederland is geopend aan de Troelstralaan 17-19! (Foto: )

De allernieuwste DA is geopend in Delft

  lopende zaken

DELFT - In de week dat het coronavirus iedereen terecht bezighoudt, heeft DA haar nieuwste winkel geopend in winkelcentrum De Hoven in Delft.

De winkel heeft donderdagochtend na een grootschalige verbouwing voor het eerst haar deuren weer geopend. Gezien de huidige situatie zijn de geplande feestelijkheden naar een later te bepalen tijdstip verplaatst. De winkel volgt de berichtgeving met betrekking tot het coronavirus uiteraard op de voet en probeert de deuren zo lang mogelijk open te houden. Gezondheidschecks die bij DA sinds enige tijd onderdeel uitmaken van de dienstverlening, en die in deze winkel verder zijn uitgebreid, zijn in ieder geval tot 6 april a.s. niet mogelijk.

Nieuwe producten
Het DA-team kijkt er erg naar uit de klanten kennis te laten maken met de vernieuwde winkel. Naast dat de winkel er heel anders uit is komen te zien, zijn er ook veel nieuwe producten te vinden, zoals Uriage, Idun cosmetica, Artdeco cosmetica en Uriel orthopedische verzorging. Tevens het DA-huismerk, dat staat voor goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Gezondheidsgids
In het hart van de winkel is een meettafel geplaatst. Als klant kun je hier in de toekomst (de komende periode in verband met het coronavirus niet) verschillende DA GezondheidsChecks laten uitvoeren. Denk aan het meten van je cholesterolwaarden, je bloedglucose en je bloeddruk. Een makkelijke manier om erachter te komen hoe het gesteld is met je gezondheid. In de spreekruimte kan een vervolggesprek plaatsvinden met andere disciplines zoals een voedingsdeskundige.
We zien je graag snel in de allernieuwste DA van Nederland, gevestigd aan de Troelstralaan 17-19 in Delft!

Meer berichten
 
CustomHtml_1