De Sesamstraatvriendjes samen met Janouk Kelderman, ter zien in het AFAS Circustheater
De Sesamstraatvriendjes samen met Janouk Kelderman, ter zien in het AFAS Circustheater (Foto: )

Win kaarten voor Sesamstraat Live!

  lopende zaken

SCHEVENINGEN - Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit op zaterdag 21 december naar het AFAS Circustheater!

Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Spannend avontuur
Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Terwijl ze haar moeder helpt met inpakken, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.
Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest! Ook in de foyer gaat het feest nog even door, want de Sesamstraatvriendjes gaan uitgebreid met alle jonge bezoekers op de foto tijdens de meet & greet. Mobiele telefoons in de aanslag!

Win kaarten
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee vrijkaarten weggeven voor de voorstelling op zaterdag 21 december om 11.00 uur in het AFAS Circustheater, aan het Circusplein 50 in Scheveningen.
Vraag: Hoe heet het monster dat alleen maar koekies eet? Stuur je antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...?

Meer berichten
 
CustomHtml_1