Sfeerimpressie van de nieuwe locatie van Mienis Kapsalon aan de Ronald Holstlaan 20, Delft
Sfeerimpressie van de nieuwe locatie van Mienis Kapsalon aan de Ronald Holstlaan 20, Delft

Mienis Kapsalon gaat verhuizen

Algemeen

DELFT – Mienis Kapsalon is natuurlijk al jaren een begrip in Delft. Je kunt hier terecht voor persoonlijk service en aandacht, klantvriendelijkheid, de mooiste haarstijlen en dat al voor een leuke prijs. Dit allemaal zonder een afspraak te hoeven maken.

Maar er zit een grote verandering aan te komen voor de Delftse kapsalon. Momenteel zit de kapsalon nog gevestigd in een prachtig oud herenhuis aan de Spoorsingel 60, maar met ingang van volgend jaar gaat ze verhuizen naar een gloednieuw pand aan de Ronald Holstlaan 20. Eigenaresse Erica vertelt trots over de veranderingen die er aan zitten te komen voor de kapsalon: ''we hebben gekozen voor een nieuwe en ruimere locatie die beter bereikbaar is, gelijkvloers en beschikt over gratis parkeerplekken. Op deze manier maken we het zo aangenaam mogelijk voor onze klanten.'' De toekomst voor Mienis Kapsalon ziet er dan ook kleurrijk uit. Een beter begin van het nieuwe jaar kan bijna niet. Ze hopen veel vaste klanten mee te nemen naar de nieuwe locatie aan de Ronald Holstlaan 20, maar verwelkomen ook graag een heleboel nieuwe klanten. Daarnaast hoeven de vaste klanten van Mienis & Co Pruiken-Haarwerken zich geen zorgen te maken dat de voortaan bij een andere locatie terecht moeten voor hun haarwerken. Zij verhuizen namelijk niet mee en blijven gewoon op de oude en vertrouwde locatie aan de Spoorsingel.

Ben je benieuwd geworden naar het werk en de mogelijkheden bij Mienis Kapsalon? Aarzel dan niet een loop een keer binnen zonder afspraak voor een goede knipbeurt en de beste adviezen van opgeleide kappers. Voor de liefhebber hebben we ook nog een leuke tegoedbon, deze is te vinden op pagina 25. Ronald Holstlaan 20, 2624 GC Delft. 015-2140177.