De theatergroep van het Cultuurlab in vol ornaat
De theatergroep van het Cultuurlab in vol ornaat (Foto: )

Nieuw theaterproject van start bij Cultuurlab

  cultuur

DELFT - Ben jij een theaterliefhebber en wil jij jouw talenten op het gebied van theater delen met gelijkgestemden? Dan is dit theaterproject uiterst geschikt.

Het nieuwe theaterproject genaamd 'Sprookjes van G' start 11 januari 2020 in het Cultuurlab aan de Brabantse Turfmarkt 9 in Delft. Iedere maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en zaterdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur zijn er theaterlessen.

Theaterlessen
De lessen worden gegeven door theatermaker Myrrhe Michorius (Stadsclown van Delft) en Dave Smit (werkzaam bij Middin en bekend van theaterproducties met Stichting Bens). Beide zijn daarnaast ook vrijwilliger voor Stichting Mobiele Clowniek Fabriek. De theaterlessen zijn geschikt voor iedereen. Van 4 tot 104 jaar, met en zonder beperking. Affiniteit met theater is natuurlijk wel belangrijk. De locatie aan de Brabantse Turfmarkt 9 is rolstoelvriendelijk. Het is allround theater waar je eigen talenten en creatieve zelfexpressie tot ontwikkeling mogen komen. Heb je onzekerheden of wil je werken aan kunstzinnigheid ? Wil je een gedicht voordragen of wil je een dans laten zien? Heb je een eigen geschreven lied en wil je dit zingen? Misschien is de rol van stoere prinses wel op jouw lijf geschreven.

Voorstellingen
Aan het eind van de 25 lessen wordt in juni 2020 een aantal voorstellingen gegeven op deze locatie in de binnenstad van Delft. Parkeren kan op de nabij gelegen parkeerplaats de Zusters. Ook zijn vrijwilligers die tijdens de repetities de deelnemers met beperkingen willen
ondersteunen, van harte welkom!
Ben je of ken je iemand die geïnteresseerd is in deze lessen? Meld je aan via Stichting Mobiele Clowniek Fabriek www.smcf.nl of info@smcf.nl Voor info en de kosten per les kan je bellen met de Stadsclown van Delft: 06-41554592.

Meer berichten
 
CustomHtml_1