Logo delftopzondag.nl
Mike Mooren bij één van de auto's in de spectaculaire Eindejaarsverkoop bij Roots Autoservice.
Mike Mooren bij één van de auto's in de spectaculaire Eindejaarsverkoop bij Roots Autoservice.

Sla je slag bij de eindejaars-super-opruiming van Roots Autoservice

  autonieuws

PIJNACKER - Het einde van het jaar is actietijd bij Roots Autoservice. Ben je op zoek naar een auto? Dan kan je in de decembermaand bij dit bedrijf je slag slaan.

"Ja, dan staan we met de prijzen echt op scherp", zegt eigenaar Joop Wortelboer. "De eindejaarsopruiming levert snel en veel voordeel op, soms kunnen de occasions zelfs tegen inkoopprijs de deur uit. Voor ons is het weg is weg." In januari moet er in de showroom weer genoeg ruimte zijn voor de nieuwe auto's. Dan krijgt Roots Autoservice aan de Overgauwseweg 65 namelijk weer de bijna nieuwe dealeroccasions binnen. "Met een vooruitkijkende blik op januari en februari, kunnen we nu superscherpe eindejaarskortingen geven", zegt verkoper Mike Mooren. "Het komt erop neer, dat we in december wel zo'n veertig auto's in een kort tijdsbestek proberen te verkopen. Hierdoor kan het voordeel best flink oplopen."
De verkoopafdeling van Roots Autoservice maakt in december overuren. De actietijd duurt van donderdag 19 tot en met zaterdag 29 december. Het autobedrijf is op 30 en 31 december gesloten. De werkplaats doet het deze periode wat rustiger aan, deze is dan gesloten. Is er een groot mankement aan je auto? Geen probleem, want hoewel de werkplaats gesloten is, kan wel altijd van een leenauto gebruik worden gemaakt. "Vervolgens gaan we een frisse start maken aan het nieuwe jaar", aldus Mike Mooren.

Roots Autoservice
Overgauwseweg 65
2641 ND Pijnacker
(015) 369 32 33
www.rootsautoservice.nl

Meer berichten