Het team van de Beterlopenwinkel staat klaar om u te voorzien van goed advies
Het team van de Beterlopenwinkel staat klaar om u te voorzien van goed advies

Comfortschoenen met korting!

  lopende zaken

DEN HAAG - Sla nu je slag in de Beterlopenwinkel in Den Haag om nóg lekkerder te lopen.

Nu de gure en natte dagen er weer aankomen is dit het moment om je oude winterschoenen te vervangen voor nieuwe exemplaren. De Beterlopenwinkel heeft schoenen in acht verschillende wijdtematen, vanaf maat 32 tot en met 44 voor dames en maat 39 tot en met 49 voor heren.

Hoge kortingen
Zo tegen het einde van het jaar gaat de beuk weer in de prijzen om magazijnruimte vrij te maken voor de nieuwe voorjaarscollectie van 2020. Van donderdag 12 december tot en met oudejaarsdag heeft de Beterlopenwinkel daarom kortingen van tien tot zeventig procent op de najaars/wintercollectie 2019. Schoenen en bootees van merken zoals Finn Comfort, Solidus, Durea, Ara, Semler, Hartjes, Think, Ganter en een paar modellen van Meindl wandelschoenen zijn nu in de aanbieding.

Klachten
Heeft u rug- of voetklachten en gaat het lopen niet meer zoals u dat zou willen? Dan wordt het tijd om eens naar uw voeten te laten kijken. De vakkundige medewerkers van de Beterlopenwinkel staan klaar om u naar aanleiding van uw klachten te adviseren. De gratis scan van uw voeten laat precies zien hoe de drukverdeling onder uw voeten is en of er corrigerende zolen nodig zijn. Deze zolen kunnen direct worden aangeschaft of er kan een afspraak worden gemaakt met de registerpodoloog voor op maat gemaakte steunzolen. Pedicure Desirée heeft weer plaats voor nieuwe klanten op de woensdagmiddag. Als u er een voetreflexmassage bij wilt betaalt u hiervoor tijdelijk slechts 10 euro extra.

Beterlopenwinkel Den Haag, Laan van Wateringse Veld 73, Tel. 070-3099058, www.denhaag-beterlopenwinkel.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1