Afbeelding

Baan Niyom geeft Thaise massage met persoonlijke aandacht

lopende zaken

Editie: Week 47, Jaargang 20 |

Bij de nieuwe massagesalon Baan Niyom kunt u terecht voor traditionele Thaise en therapeutische massage en voetreflexmassage.

DELFT – Bij de nieuwe massagesalon/praktijk Baan Niyom aan de Phoenixstraat 64 kunt u terecht voor diverse soorten massages. De traditionele Thaise massage, de therapeutische Thaise massage, de voetreflex massage en oliemassage. Bij alle massagevormen kan ook de warme kompresstempel met geneeskrachtig kruidenmengsel worden gebruikt als extra aanvulling. Dit geeft de behandeling meer ontspanning en extra helende werking bij diverse pijnklachten. Persoonlijke aandacht is voor masseuse Chittra Niyom en haar dochter Sudarat erg belangrijk. In de kleinschalige salon zijn drie plaatsen voor Thaise massage en is er één plaats voor oliemassage. Chittra heeft jarenlange ervaring in Thailand. Diverse opleidingen heeft ze in Nakhon Ratchasima (midden Thailand) gehad. Bij de opleiding in 2009 moet ze zelf ruim 300 massage uren draaien voordat ze het diploma in handen krijgt. “Daarnaast heb ik een opleiding gehad om les te geven”, zegt Chittra. “Hier kunnen straks dus ook cursussen Thaise massage gevolgd worden.” De salon is nu drie weken geopend. Chittra heeft al eerder in andere salons gewerkt, maar dit is haar eerste eigen salon.

“Ik ben voor mezelf begonnen, een beetje uit onvrede omdat overal onbevoegde masseuses Thaise massages geven”, zegt ze. “Ik wil me onderscheiden van deze salons en zo de Thaise massage een betere naam geven. Meer mensen moeten weten wat met Thaise massage allemaal mogelijk is. Het is niet alleen voor de ontspanning, want met de therapeutische variant kunnen ook diverse klachten worden behandeld en verholpen, zoals sportblessures, rugpijn en nekklachten. Ook (rug)klachten tijdens de zwangerschap en lichamelijk herstel na de bevalling kunnen veel baat hebben met juist toegepaste Thaise massage. Hiervoor heeft ze aparte trainingen gehad tijdens haar opleiding in Thailand.” Bij Baan Niyom zijn ook arrangementen mogelijk, waarbij de diverse behandelvormen worden gecombineerd. Wilt u ook kennis maken? Lezers van Delft op Zondag krijgen tot en met het einde van het jaar op vrijdag, zaterdag en zondag een traditionele Thaise of oliemassage van een uur voor 29 euro in plaats van 45 euro. Voor alle behandelingen geldt tot en met eind januari bovendien de kortingsactie van 10 euro. Wist u dat ook duo-behandelingen mogelijk zijn? Samen met uw vrouw, man, vriend of vriendin en u betaalt daar voor een uur 55 euro voor. Even van tevoren een afspraak maken is wel nodig.

Binnenkort kunt u bij Baan Niyom ook de Thaise stoomcabine gebruiken, voorafgaand aan de massage. De weldadige kruidenstoom verhoogt het effect van zo’n behandeling. Zeker de moeite waard om te proberen.

Open: maandag tot en met zondag van 10.00 tot 21.00 uur. Telefoon: (06) 11808143. Internet: www.baanniyom.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12