Afbeelding

Gratis racket bij squash-actie van Zwem- en Squashcentrum Delft

lopende zaken

Editie: Week 34, Jaargang 20 |

Het Zwem- en Squashcentrum biedt volop mogelijkheden om lekker met squash bezig te zijn.

DELFT – Heeft u er wel eens over nagedacht om te gaan squashen? Dan is nu het moment om daar ook echt mee te beginnen. Het Zwem- en Squashcentrum Delft aan de Clara van Sparwoudestraat 2 heeft namelijk een speciale squash-actie. De actie duurt nog tot en met eind september.

Sluit in deze periode een nieuw abonnement af en u ontvangt een gratis squash-racket. “Dit is om een drempel weg te nemen”, zegt locatiemanager Nelly Veenstra. “Je hoeft dan niet zelf een racket te kopen en maakt zo een makkelijkere start.” Squash is makkelijk toegankelijk, heeft geen moeilijke spelregels en is eenvoudig te beoefenen. Het is bovendien een intensieve sport, met een hoog energieverbruik. Het is niet aan seizoenen gebonden, een sport die vrij snel te leren is. Het is gewoon een plezierige ontspanning door inspanning.

“Met een squashabonnement kun je ook gratis van het zwembad gebruikmaken tijdens de uren van het recreatief en banen zwemmen”, zegt Veenstra. “Het maakt daarbij niet uit of je die dag squash hebt gespeeld. Ook de sauna is gratis te gebruiken voor abonnementhouders.” Wilt u beter leren squashen, dan is er bij het Zwem- en Squashcentrum ook de mogelijkheid om lessen te volgen. Deze zijn op maandag en donderdag. Elke laatste vrijdag van de maand is er een Clubavond bij het Zwem- en Squashcentrum. Onder leiding van de trainer kunnen de abonnementhouders dan met of tegen elkaar spelen en andere leuke dingen doen. Natuurlijk is er dan tussendoor ook een drankje. Het Zwem- en Squashcentrum presenteert zich tijdens de OWee op woensdag 22 augustus van 12.00 tot 16.00 uur bij het TU Sportcentrum. Bij de stand kunt u alles te weten komen over squash.

Telefoon: (015) 2141874.
Internet: www.sfd.nl.
E-mail: zsqdelft@sportfondsen.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12