Afbeelding

Westland Orthopedie en Van Dalen Voet&Schoencentrum voelen zich thuis bij RODI

lopende zaken

Editie: Week 12, Jaargang 21 |

Westland Orthopedie rijdt er weer keurig bij, dankzij de belettering door RODO reclame & belettering.

 

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.

Westland Orthopedie en Van Dalen Voet&Schoencentrum voelen zich thuis bij RODI! Dat laat Claudia Kouwenhoven weten. “Onlangs hebben we de eerste bedrijfsauto in nieuwe stijl laten beletteren door RODI reclame & belettering. We zochten hiervoor naar een bedrijf ‘om de hoek’. Door de bestaande relatie met RODI Media was de weg naar de Energieweg 3 snel gevonden. We zijn samen tot een mooi ontwerp gekomen en we zijn er trots op in deze mooie auto bij de klanten langs te komen. De belettering verliep vlot. We brachten de auto ’s morgens om 9.00 uur en konden hem om 15.00 uur alweer ophalen!”
Bij Westland Orthopedie, gevestigd aan de Haydnlaan 3, kunt u terecht voor pro- en orthesen, steunkousen en redressiehelmtherapie. Claudia: “Door goed met de klant en de arts te overleggen, vinden we een passend hulpmiddel waardoor onze klanten de dagelijkse dingen weer kunnen doen.”
“Bij Van Dalen Voet&Schoencentrum, gevestigd aan de Westlandseweg 9-11, hebben we een grote winkel met eigentijdse comfortschoenen voor zowel dames als heren. Comfortschoenen zijn kwalitatief hoogwaardige confectieschoenen met een uitstekende pasvorm. De schoen heeft een uitneembaar voetbed waardoor deze geschikt is voor het dragen van uw eigen steunzolen. U heeft bij Van Dalen een ruime keuze uit eigentijdse modellen en hippe voorjaarskleuren in diverse wijdtematen. Mocht een comfortschoen met steunzolen onvoldoende loopcomfort voor u bieden, dan kunt u bij ons ook terecht voor (semi)orthopedische schoenen. Binnenkort zal RODI PROfolie op dit adres aan de slag gaan; de ramen worden met een op maat gemaakte folie beplakt.”
Meer weten over RODI Media zh? Bezoek de website: www.rodimediazh.nl.

 

Westland Orthopedie rijdt er weer keurig bij, dankzij de belettering door RODO reclame & belettering.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12