Afbeelding

Rootz Muziekschool Delft houdt open dag in het Rietveldtheater

lopende zaken

Editie: Week 25, Jaargang 22 |

Viviënne Preemen, één van de talentvolle zangleerlingen van Rootz Muziekschool zal ook tijdens de open dag optreden. (foto: Liesbeth Bergen)

DELFT – Rootz Muziekschool houdt op zondag 29 juni a.s. van 11.00 uur tot 17.00 uur een open dag in het Rietveldtheater aan het Rietveld 49 in Delft. Deze keer dus eens niet in gebouw Delftstede, waar Rootz de leslokalen heeft. In het sfeervollere Rietveldtheater kan gebruik gemaakt worden van meerdere zalen. Ook het theater op de bovenste verdieping, het Falie Begijnhoftheater, wordt gebruikt. Hierdoor kunnen de hele middag in vier zalen tegelijkertijd leerlingen en docenten optreden.

Behalve kijken en luisteren naar de optredende muzikanten, kunnen geïnteresseerden ook kennis maken met docenten. Bij de infotafel kan men informatie inwinnen over de ruime lesmogelijkheden bij Rootz Muziekschool. Wie toch al van plan was om in september bij Rootz lessen te gaan volgen, doet er goed aan om dit op de open dag te doen en gebruik te maken van de ‘open-dag-korting’ op een serie proeflessen.
Drummers en bassisten opgelet, want er staat een korte maar hevige drum- en basgitaar clinic op het programma. Bassist Patrick Lauwerends en drummer Mark van Kersbergen zijn topmuzikanten die hun muzikale sporen ruimschoots hebben verdiend op de grote podia. Zij zullen even laten horen en zien wat er mogelijk is op hun instrumenten en wat je zoal van hen zou kunnen leren. Mis dit niet en check het programma op de website voor het exacte tijdstip van de clinic.
Ook voor de allerjongsten zijn er mogelijkheden bij Rootz. Bij voldoende belangstelling zijn er op de open dag gratis lessen ‘Muziek op Schoot’ voor 1 tot 4-jarigen. Hiervoor dient men zich wel van te voren telefonisch aan te melden en een tijd af te spreken via (015) 369 49 02. Dit kan uiterlijk tot en met vrijdag 27 juni a.s. om 17.00 uur.
Rootz Muziekschool verzorgt al 22 jaar muzieklessen in Delft, Pijnacker en Nootdorp en heeft momenteel zo’n 800 leerlingen. Er zijn 39 hooggekwalificeerde docenten werkzaam, allemaal op het conservatorium opgeleide beroepsmusici. Sommigen hebben een klassieke opleiding, anderen zijn juist gespecialiseerd in pop of jazz. Uitgebreide informatie over al die mensen is te vinden op de website van Rootz Muziekschool. Op www.rootzmuziekschool.nl/docenten kan men klikken op alle gezichten en zo meer over ieders ‘roots’ te weten komen.
Wie belangstelling heeft voor de lessen bij Rootz Muziekschool kan het beste zondag 29 juni a.s. langskomen in het Rietveldtheater.  Om persoonlijk kennis te maken of gewoon om eens een kijkje te nemen.  Kijk voor het complete programma met namen van alle uitvoerenden op www.rootzmuziekschool.nl. De toegang is gratis.  En… ruim voor het voetbal begint ben je weer thuis.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12