Afbeelding

Het is maar dat u het WEET

vaste rubrieken

Editie: Week 2, Jaargang 23 |

Belangenvereniging Zuidpoort organiseert maandag 12 januari vanaf 19.30 uur een nieuwjaarsbijeenkomst in buurthuis De Molshoop, waarvan de ingang zich bevindt aan de Yperstraat. Vanaf 20.15 uur zijn er voordrachten van Arjan Hebly over de herinrichting van het Vesteplein en van Tom de Weerdt - de nieuwe Centrummanager Delft. Zie voor meer informatie de website www.zuidpoort.org.


Woensdag 14 januari is Open Coffee Delft te gast bij Sweet Living op de Markt 33 in Delft. Van 09.00 uur tot 11.00 uur staat daar de koffie klaar en kunnen ondernemers op een laagdrempelige manier netwerken. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Mail voor meer informatie en aanmelden naar info@mariska-van-vondelen.nl of kijk op www.mariska-van-vondelen.nl.

Humanitas Home-Start zoekt nog altijd vrijwilligers voor het ondersteunen van gezinnen met kinderen onder 7 jaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via 06-12461090 of i.gebuijs@humanitas.nl.

Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan, kan daarvoor op dinsdag 20 januari terecht bij Sports Art aan de Industriestraat 8 in Delft. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via 015-2566222 of 0636435976. De kosten bedragen 30 voor 75-plussers en 52 euro 50 voor chauffeurs jonger dan 75.


Woensdag 14 januari vanaf 10.00 uur geeft een medewerkster van DOEL Preventie, onderdeel van GGZ Delfland, een gratis workshop mindfulness in Bibliotheek Oostland vestiging Pijnacker aan de Julianalaan 47. Zie voor meer informatie de website www.mijndoel.info.

Goede zorg en hulp vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Waar moet ik zijn en wie gaat dat betalen? Op dinsdag 13 januari komt mevrouw Van der Plank van de Gemeente Delft hierover vertellen tijdens een bijeenkomst van Longpunt Delft in woonzorgcentrum Die Buytenweye aan de Chopinlaan 9 in Delft. Mail voor meer informatie naar longpuntdelft@longfonds.nl of kijk op www.haaglanden.longfonds.nl.

Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn opent het nieuwe jaar met een open dag, op vrijdag 16 januari van 16.00 uur tot 18.30 uur in de Hoornbloem aan het Koningin Julianaplein 1-3 in Den Hoorn. Iedereen kan dan vrijblijvend kennis komen maken met de docenten en de cursussen die in week 5 beginnen. Zie voor meer informatie de website www.kunstencultuurdenhoorn.nl.


Om een beeld te geven van wat een ‘Individuele Opvoedopstelling’ is geeft Praktijk Trotse Moeders twee lezingen in de praktijkruimte aan de Molslaan 121 in Delft. Deze zijn op de ochtend van 13 januari en op 29 januari in de avonduren. Kosten bedragen 7 euro. Zie voor meer informatie www.praktijktrotsemoeders.nl.


IVN afdeling Delft organiseert zondag 11 januari een natuurwandeling in het Arboretum Heempark bij de Delftse Hout. De wandeling duurt anderhalf uur en start om 14.00 uur vanaf de Papaver aan de Korftlaan 6 in Delft. Deelname is gratis en reserveren is niet nodig. Zie voor meer informatie de website www.ivn.nl/delft.

Aan de Molslaan 121 is zaterdag 17 januari een informatieochtend over hoe acupunctuur helpt bij gezondheidsproblemen tijdens de zwangerschap. De ochtend duurt van 11.00 uur tot 13.00 uur en de toegang is gratis. Aanmelden kan via e-mailadres info@auryn-acupunctuur.nl of www.auryn-acupunctuur.nl .

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12