Afbeelding

Het is maar dat u het WEET

vaste rubrieken

Editie: Week 4, Jaargang 23 |

In het buurthuis de Bras begint maandag 2 februari ‘Meer Bewegen Voor Ouderen. Dit is een sportieve en gezellige avond met muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90. Wie eens mee wil doen is welkom, kosten bedragen 2 euro per keer. Bel voor meer informatie naar 015-2625400.


In de Bethlehemkerk aan de Floresstraat 2 in Delft is zondag 25 januari vanaf 15.00 uur een bijzondere kerkdienst die is aangepast aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze wordt geleid door ds. A.Vroomans. Iedereen is welkom.


De poli oogheelkunde van Reinier de Graaf organiseert donderdag 19 februari van 17.30 uur tot 19.00 uur een Glaucoomvoorlichtingsbijeenkomst, waaraan een apotheker, een oogarts en technisch oogheelkundig assistent meewerken. Locatie: H-gebouw, zesde etage. De toegang is gratis en aanmelden kan via www.reinierdegraaf.nl/glaucoombijeenkomst.


Reinier de Graaf Gasthuis Delft organiseert samen met de Epilepsievereniging woensdag 4 maart vanaf 19.30 uur in de Kapellezaal van het ziekenhuis de informatiebijeenkomst  'Diagnose epilepsie. En dan?'. De toegang is gratis en aanmelden kan via e-mailadres naarzuidwest@epilepsievereniging.nl.


Mensen met een pedagogische opleiding die op zoek zijn naar een nieuwe baan kunnen gezinshuisouder worden. Speciaal voor hen houdt Jeugdformaat op dinsdag 27 januari van 19.30 uur tot 21.30 uur een informatieavond aan de Fleminglaan 16 in Rijswijk.


Taalhuis Oostland start een nieuwe activiteit: het Taalcafé. Dit wordt elke laatste vrijdagochtend van de maand van 09.30 uur tot 11.30 uur georganiseerd in vestiging Pijnacker van Bibliotheek Oostland aan de Julianalaan 47. Deelname is gratis en iedereen kan gewoon binnenlopen.


Bij de Dorpskerk aan de Dr. J. de Koninglaan 2 in Schipluiden is zaterdag 31 januari een kringloopmarkt. Mail voor meer info naar toneijk@live.nl of bel 015-3809482.
In Woonzorgcentrum Lindenhof aan de Cort van der Lindenstraat 245 in Delft organiseert de Reumapatiëntenvereniging op donderdag 29 januari om 20.00 uur een informatieavond over medicijnen. Toegang is gratis voor leden en niet-leden.

ROC Mondriaan Delft aan de Brasserskade organiseert dinsdag 3 februari van 14.00 uur tot 21.00 uur een open dag. Tijdens deze dag kan iedereen de school in bedrijf zien en kennismaken met de studenten en de docenten. Aanmelden kan via de website www.rocmondriaan.nl.


De HCC! SeniorenAcademie locatie Delft organiseert dinsdag 27 januari vanaf 13.30 uur weer een bijeenkomst voor de beginnende en de iets gevorderde computergebruiker in buurthuis Het Voorhof aan de Herman Gorterhof 165 in Delft. Deze maand is het onderwerp ‘thuisnetwerk’. Mail voor meer informatie en aanmelden naar seniorsadelft@gmail.com.


In het Rietveld Theater aan het Rietveld 49 is woensdag 28 januari vanaf 20.00 uur een Poetryslam. Een groep veelal jonge dichters gaat dan op een theatrale manier poëzie voordragen. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op de website www.verzetdezinnen.nl.

In Schipluiden is 24 januari de laatste editie van het evenement Cult Royale, met ruim honderd optredens op 22 verschillende locaties in het dorp. Zie voor meer informatie en het programma de website www.cultroyale.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12