Afbeelding

Schoonheidssalon Beautylicious, voor aandacht, adviezen en een betere huid

lopende zaken

Editie: Week 9, Jaargang 22 |

Sei-chang Hu van Schoonheidssalon Beautylicious heeft een groot assortiment aan producten en behandelingen.

Sei-chang Hu opende acht jaar geleden haar eigen Schoonheidssalon Beautylicious. Ze is sindsdien continu bezig met vernieuwen en zichzelf verbeteren.


Dat wordt door klanten, waarvan sommigen al vanaf dag één bij Sei-chang Hu in de stoel plaatsnemen, gewaardeerd. “Je moet jezelf altijd blijven ontplooien, want alles gaat door. Ik kijk bovendien waar klanten behoefte aan hebben, daar verdiep ik me vervolgens in”, vertelt ze. De Delftse schoonheidsspecialiste gaat trouw naar de beurzen, trainingen en cursussen die via de branchevereniging op haar pad komen. “Ik vind het leuk min mogelijkheden uit te breiden en m’n klanten meer te kunnen bieden.” Zo begon ze vorig jaar met Indiase massage. “Bij deze massage wordt de hoofdhuid, gelaat en nek gemasseerd. In maart ga ik naar de hoofdpijnmassage-cursus om mensen met verschillende soorten hoofdpijn te kunnen verlichten. In Nederland heeft ongeveer één op de vijf mensen wel één keer in de week last van hoofdpijn.”


Sei-chang Hu houdt zich vooral met huidverbetering bezig. De huid kan door wisselende seizoenen, stresssituaties, allergieën of hormoonschommelingen soms wel wat ondersteuning gebruiken. Ze kijkt wat het probleem van de klant is, houdt dit bij op klantenkaarten en zoekt uit hoe ze het probleem kan verhelpen. Dat kan in haar schoonheidssalon aan de Industriestraat 8 in Delft. “Maar ook thuis kun je, op basis van adviezen die ik geef, het een en ander aan je huid doen.”
Er zijn vele redenen om eens een bezoek te brengen aan Schoonheidssalon Beautylicious. “Bijvoorbeeld vanwege de specifieke adviezen en de aandacht die ik geef. Klanten waarderen het dat ik zoveel over de huid weet en hen zoveel informatie geef, al kan ik af en toe ook streng zijn.” De massages die ze geeft zijn een aanrader. “Mensen gaan hier ontspannen en tevreden de deur uit.” Bij Beautylicious zijn elk kwartaal weer nieuwe behandelingen en schoonheidsproducten in de aanbieding. Meer weten? Kijk dan eens op de website www.beautylicioussalon.nl, mail naar info@beautylicioussalon.nl of bel naar telefoonnummer 06-42752075.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12