<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Mandy, Romy, Stephenie, Rebecca en Tess. Gezellige dames, maar vooral ook deskundig en gemotiveerd. (Foto: EvE).
Mandy, Romy, Stephenie, Rebecca en Tess. Gezellige dames, maar vooral ook deskundig en gemotiveerd. (Foto: EvE). (Foto: )

Gezellig Geknipt is de leukste kapsalon van Delft

  kijk op de wijk

Delft - In de verkiezing van de leukste kapper en kapsalon 2019 is 'Gezellig Geknipt' aan de Professor Krausstraat afgelopen week uitgeroepen tot leukste kapsalon van Delft.

En terecht, want het is maar al te vaak een gezellige drukte in de kapsalon op de hoek van de Emmalaan. "Hier zit al decennia een kapsalon gevestigd", vertelt eigenaresse Mandy Schenkeveld. "Drie jaar geleden heb ik de salon van Fred Jansen overgenomen. Hij stopte na 50 jaar, maar wilde graag dat de salon zou blijven bestaan." Met het nieuwe plan van Mandy werd de voormalige herensalon omgetoverd in een allround salon voor heren èn dames. "Er was direct al zoveel vraag dat ik eerder open moest dan ik gepland had. Dat was in januari 2016. Aan het eind van die maand had ik al een wachtlijst." En dus kwam er al snel versterking bij in de persoon van Romy, die dit werk doet naast haar docentschap aan de kappersschool. Ze is niet de enige die in het onderwijs werkt: collega Rebecca is ook docent. Verder kwam ook Stephenie het team versterken; "We begonnen allemaal bij hetzelfde leerwerkbedrijf waar we jaren hebben samengewerkt", aldus Mandy. De nieuwste aanwinst in het team is Stagiair Tess, een leerlinge van Romy op de kappersschool. Met elkaar maken ze de naam van de kapsalon meer dan waar. "Maar hoewel gezelligheid belangrijk is, draait het bij ons vooral om professionaliteit en kwaliteit", benadrukt Mandy.

Speciale zorg
Je kunt dus bij Gezellig Geknipt terecht voor vrijwel alle soorten haarbehandelingen. Daarnaast zijn de dames ook gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen, denk aan dunner wordend haar, haaruitval, psoriasis, dat soort dingen. "We hebben hier speciale opleidingen en trainingen voor gevolgd", legt Mandy uit. En we beschikken over de juiste apparatuur en middelen. Zo kunnen we met een speciale microscoop de hoofdhuid bekijken en gebruiken we middelen van het merk Mediceuticals, speciale dermatologische producten die de huid in optimale conditie brengen en houden."

Hoge waardering
Gezellig èn goed dus. Geen wonder dat vele klanten tijdens de verkiezing voor de Leukste Kapper van Nederland op Gezellig Geknipt hebben gestemd. "Helaas hebben we de verkiezing voor de provincie met een tweede en de landelijke verkiezing met een zesde plek nèt niet gewonnen", zegt Mandy. "Maar we zijn dus wèl de leukste van Delft. Daarbij hebben we ook nog een extra award gewonnen voor de hoogste waardering. Dat betekent dat onze klanten die gestemd hebben ons minimaal een 9 hebben gegeven. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee en trots op! Op 26 mei wordt de award uitgereikt en het team verheugt zich er op. "Maar uiteindelijk gaat het bij ons niet om het winnen van awards. Het gaat erom dat ú blij bent met uw haarverzorging!"


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>