Jeroen van der Werf en zijn medewerker Tim Verkleij bij de opstelling kluizen.
Jeroen van der Werf en zijn medewerker Tim Verkleij bij de opstelling kluizen.

Sleutelspecialist Delft: een veilig gevoel!

Algemeen

DELFT - Sleutelspecialist Delft is precies wat haar naam zegt: specialist in sleutels, sloten, toegangssystemen en beveiliging.

Natuurlijk kunt u bij hen terecht voor het maken van een extra huis- of fietssleutel, maar ook voor het specialistische werk draait het team van Sleutelspecialist haar hand niet om. Zo maken zij eveneens autosleutels, eventueel met transponder, of speciale sleutels voor oude en antieke meubelen. Heeft u een certificaatsleutel? Ook voor dat werk heeft Sleutelspecialist Delft alles in huis.

Beveiliging
Sleutels openen sloten, en dus is het logisch dat u de Sleutelspecialist in de arm neemt: wij weten alles over sloten en beveiliging. Dat begint bij de 'eenvoudige' sloten, die echter altijd voldoen aan de veiligheidseisen van het Politiekeurmerk of het SKG keurmerk. Daarnaast biedt Sleutelspecialist Delft ook complete sluit- en beveiligingssystemen. Zowel mechanische als elektronische beveiligingssystemen zijn leverbaar, een combinatie van beide behoort ook tot de mogelijkheden. Op het gebied van beveiliging weten de medewerkers alles. Zo kunnen zij uw complete pand beveiligen volgens de regels van het Politiekeurmerk. Uiteraard wordt alles netjes geleverd en vakkundig afgemonteerd, daar kunt u van op aan!
"Ook voor specialistisch graveerwerk zijn wij een vertrouwd adres."

Spoedgeval
Mocht er een spoedgeval zijn, dan kan Sleutelspecialist Delft u meestal nog op dezelfde dag van dienst zijn.

Meer weten?
Kijk dan eens op de site: www.sleutelspecialistdelft.nl of bel/mail voor een afspraak: 015-2133226 / info@sleutelspecialist.nl.

ADRES:
Sleutelspecialist Delft, Choorstraat 53, 2611 JE Delft