<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De Opel Grandland X als vierwiel aangedreven plug-in hybride variant.
De Opel Grandland X als vierwiel aangedreven plug-in hybride variant.

Volledig opgeladen! Eerste plug-in hybride van Opel is een feit

Dit Opel-model is dan uitgevoerd met all wheel drive en ook nog eens 300 pk. Voel je volledig opgeladen met de Opel Grandland X Hybrid4.

Opel zet met de onthulling van de gloednieuwe vierwielaangedreven plug-in hybride (PHEV) versie van de Grandland X een volgende stap in het strategische meerjarenplan. De Opel Grandland X Hybrid4 vormt het topmodel van Opels SUV-familie en combineert kracht en praktische bruikbaarheid met een extreem laag brandstofverbruik. Prijzen maakt Opel binnenkort bekend.

Opel Grandland X
Over welk Opel-model hebben we het eigenlijk? De avontuurlijke Opel Grandland X is geschikt voor de actieve lifestyle van tegenwoordig. De Grandland X heeft typische off-roadtrekjes, een hoge zitpositie en een uitstekend uitzicht, een gemakkelijke instap en ruimte voor vijf personen en hun bagage. Dit model combineert een stoere uitstraling met een elegante styling en het interieur is even comfortabel als functioneel.

Elektrische varianten
De Grandland X Hybrid4 is de eerste plug-in hybride van Opel en zeker niet de laatste. Rond 2024 zal elk Opel-model een elektrische variant hebben. Hierdoor kan Opel voldoen aan de internationale CO2-doelstellingen. Op basis van de WLTP-testcyclus laat de nieuwe Grandland X Hybrid4 met een gemiddeld brandstofverbruik van 2,2 liter per 100 kilometer een extreem lage CO2-emissie van slechts 49 gram per kilometer noteren. Dit zijn overigens voorlopige (!) cijfers. Om de CO2-uitstoot van modellen in de toekomst nog verder te verlagen, ontwikkelt Opel verbrandingsmotoren met een nog betere efficiency.

E-versie Opel Corsa
Ook introduceert Opel binnenkort de volledig elektrische versie van de nieuwe generatie Opel Corsa. Alle elektrisch aangedreven modellen bieden rijplezier, maar zijn vooral bereikbaar voor het grote publiek. De Opel Grandland X Hybrid4 vormt geen uitzondering.

Motorhuis Delft
www.motorhuis.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>