<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De nieuwe vestigingsmanager Elgin Herfst heet iedereen welkom bij Kia Autohaag Zeeuw Delft.
De nieuwe vestigingsmanager Elgin Herfst heet iedereen welkom bij Kia Autohaag Zeeuw Delft.

Vestigingsmanager maakt vliegende start bij Kia Autohaag Zeeuw

DELFT - Het autobedrijf Kia Autohaag Zeeuw staat sinds het begin van deze maand onder leiding van Elgin Herfst. De nieuwe vestigingsmanager vervangt Maurice Schook, die intern is verhuisd naar Kia Autohaag Zeeuw Den Haag als Occasion Manager.

Elgin Herfst is zeker geen onbekende binnen Autohaag Zeeuw. Hiervoor was hij vier jaar werkzaam als verkoopadviseur bij Kia Autohaag Zeeuw Zoetermeer. "Daar heb ik met veel genoegen gewerkt en er zijn natuurlijk altijd ambities om door te groeien", zegt Elgin Herfst. "In elk geval werd ik benaderd door de directie, toen bekend werd dat Maurice hier in Delft zou gaan stoppen. Daar stond ik positief tegenover, want dit is een mooie volgende stap in mijn carrière. Op directieniveau zag men in mij de juiste opvolger en ik zag deze uitdaging absoluut zitten." Hoewel deze Rotterdammer de stad Delft nog niet zo goed kent, is de Delftse vestiging van Kia Autohaag Zeeuw geen onbekend terrein voor hem. "Integendeel, ik ben hier vaak geweest in verband met vergaderingen. En het team van medewerkers is dus ook niet helemaal nieuw voor mij."

Verkoopafdeling
Het team dat Maurice Schook nu heeft zien vertrekken, maar waarvan verkoopadviseur Peter Eggermont nog steeds deel uitmaakt. Daar verandert niets aan, Peter Eggermont is nog steeds degene bij wie je terecht kan voor het beste advies bij de aanschaf van een nieuwe Kia of een occasion. "Overigens wordt ook het verkoopteam binnenkort uitgebreid", zegt Elgin Herfst. "Per 1 juni mogen we Davey Schuite als nieuwe verkoopadviseur welkom heten. Davey wordt momenteel ingewerkt op onze Kia-vestiging in Voorburg, zodat hij in juni helemaal klaar is voor deze nieuwe uitdaging."
Dat zijn veel veranderingen in korte tijd. En toch blijft Kia Autohaag Zeeuw zijn eigen identiteit behouden. Een identiteit die is gevormd toen het bedrijf nog Van Leeuwen Delft heette, gekenmerkt door een ongedwongen, haast familiaire sfeer. Bij de overname door Autohaag Zeeuw is daar weinig van verloren gegaan. "Veel vaste klanten zullen zich dat kleinschaliger bedrijf Van Leeuwen Delft kunnen herinneren", zegt Elgin Herfst. "Ik ben in elk geval van plan dat sausje te behouden en die specifieke sfeer die men van ons kent te blijven uitstralen."

Bekend gezicht
Elgin Herfst, de nieuwe vestigingsmanager van Kia Autohaag Zeeuw Delft, werkt al jaren onder de vlag van dit merk. Dat is weloverwogen, want Elgin ziet Kia als een snel groeiend merk, dat auto's fabriceert van topklasse. "Een hoge kwaliteit die gepaard is aan een uitstekende service", gaat hij verder. "En Kia-klanten hebben natuurlijk dat ongekende voordeel van 7 jaar garantie. Voor mezelf zie ik de komende periode als mogelijkheid om steeds meer te groeien in deze leidinggevende functie. In het begin zal ik me ook nog veel met de verkoop bezig houden. Ik neem bijvoorbeeld veel van mijn klanten uit Zoetermeer mee hier naartoe. En ook voor de klanten uit Delft wil ik een bekend gezicht worden en blijven. Maar met de komst van Davey straks zal de nadruk voor mij steeds meer komen te liggen op de dagelijkse leiding."

Kia ProCeed
In de buurt van de showroom van Kia Autohaag Zeeuw? Bekijk dan zeker de nieuwe shooting brake Kia ProCeed eens goed. Dit nieuwste model staat sinds kort in de showroom. Een heel ruime auto, die toch sportief is. Dit model is er met een vanafprijs van 30.995 euro voor de 1.0 T-GDi 120 pk, ook kun je kiezen voor de 1.4 T-GDi 140 pk.

Kia Autohaag Zeeuw
Schieweg 53
2627 AT Delft
(015) 256 08 79
www.kiaahz.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>