<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De Kia Niro is sinds de introductie in 2016 een uiterst succesvolle auto op de Nederlandse markt.
De Kia Niro is sinds de introductie in 2016 een uiterst succesvolle auto op de Nederlandse markt.

Verkoophit Kia (Plug-in) Hybrid vernieuwd

Het Zuid-Koreaanse merk Kia heeft een vernieuwde versie van de Niro Hybrid en ook van de Plug-in Hybrid.

Met respectieve prijzen van 28.995 en 36.195 euro. De Kia Niro is een zeer succesvolle auto op de Nederlandse markt. Sinds zijn introductie in 2016 heeft Kia in Nederland al meer dan 13.000 exemplaren van de hybride Niro verkocht. Daarmee is de Niro de bestverkochte hybride van de afgelopen jaren en in 2018 was de Niro zelfs de nummer twee in het C-SUV-segment.
Met de vernieuwde Niro Hybrid en Niro Plug-in Hybrid bouwt Kia het succes verder uit. Aan de voorzijde zijn de grille, de nieuwe pijlvormige LED-dagrijverlichting en de skidplate in de geheel nieuwe bumper opgenomen. Daardoor heeft de Niro een krachtiger, sportiever en gestroomlijnder aanzien gekregen. Ook de achterlichten en de achterbumper zijn vernieuwd. Zo hebben de achterlichten een nieuwe indeling gekregen en zijn de reflectors in de achterbumper nieuw vormgegeven, in dezelfde stijl als de pijlvormige dagrijverlichting aan de voorzijde. Leverbaar zijn nieuwe lichtmetalen 16- en 18-inch wielen, maar dat is niet het enige. Ook is er een nieuwe carrosseriekleur voor de vernieuwde Kia Niro, te weten Horizon Blue. Hiermee telt het kleurengamma nu tien kleuren. De blauwe accenten op de Niro Plug-in Hybrid zijn verdwenen, zodat die versie zich aan de buitenzijde alleen nog onderscheidt van de Niro Hybrid door de verchroomde stootstrips over de portieren.
De Kia Niro Hybrid Edition is gelimiteerd beschikbaar. Deze uitvoering heeft slechts een meerprijs van 1.000 euro ten opzichte van de ComfortLine. Extra specificaties ten opzichte van de ComfortLine zijn onder andere 16-inch lichtmetalen design velgen, parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels met LED-richtingaanwijzer, automatisch dimmende binnenspiegel en bekleding in stof- en leder combinatie. Op het gebied van veiligheid wordt autonome rijbaanvolgassistentie (LFA), autonome noodremassistentie (AEB) en adaptieve cruise control (SCC) toegevoegd. Hiermee is de berijder in staat om autonoom level 2 te rijden.
De vernieuwde Kia Niro Hybrid en Plug-in Hybrid staat vanaf juli bij de Nederlandse Kia-dealers en is per direct te bestellen. Het dashboard van de Kia Niro is helemaal opnieuw ontworpen en heeft een moderne uitstraling. Standaard levert Kia de Niro nu met een 8-inch audiodisplay met voorbereiding voor Apple CarPlay en Android Auto. Verder behoort tot de standaarduitrusting een achteruitrijcamera en een 4,2-inch digitaal instrumentencluster. Vanaf uitvoeringsniveau DynamicLine installeert Kia een fors 10,25-inch navigatiesysteem voorzien van UVO Connect, waarover Kia later meer bekend maakt. Verder is de nieuwe Niro vanaf de uitvoering DynamicPlusLine voorzien van Ambient lighting, waarmee de sfeerverlichting in het interieur, net als in de e-Niro, naar wens in te stellen is. De topversie, de ExecutiveLine, biedt onder andere een schuif- en kanteldak en het geheel nieuwe 7-inch digitale instrumentencluster.
De vernieuwde Kia Niro is vanaf de uitvoering DynamicLine voorzien van de mogelijkheid om op level 2 autonoom te rijden. Dat houdt in dat de systemen in de auto in bepaalde situaties zelfstandig kunnen sturen, remmen en accelereren. Nog even wachten tot het juli is, en dan snel naar de Kia-dealer!

Kia Autohaag Zeeuw
www.kia.nl/kiaahz


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>