Foto: Ruud Brouwer

Joelle Olivet zorgt voor een momentje ontspanning en een fantastische look

  kijk op de wijk

Delft mag zich gelukkig prijzen met de aanwezigheid van een echte Franse haarstyliste binnen haar poorten. Deze specialiste doet méér dan alleen je haar fantastisch stylen: een moment bij Joelle Olivet Hairstylist is ook echt een moment voor jezelf.

Sinds Française Joelle Olivet zich in 2017 vestigde aan de Van Mourik Broekmanweg 2A, nabij de TU-wijk, hebben al heel wat Delftenaren hun weg naar haar salon gevonden. En niet voor niets: mannen, vrouwen en kinderen zijn welkom voor een knipbeurt, modelföhnen, stylen en kleuren, waarbij vooral een natuurlijke look voorop staat: "Met het gebruik van de juiste producten en de juiste techniek ziet het resultaat er altijd uit zoals het bij jouw gezicht en uitstraling past. Het is dan niet te zien dat het niet je eigen haarkleur is." De producten die Joelle in haar salon gebruikt zijn van Schwartzkopf. Een bewuste keus: "Het zijn hele goede producten, maar niet te duur." Dat geldt ook voor de diensten van Joelle en haar collega Ghassan trouwens: uitstekende service, maar je betaalt zeker niet de hoofdprijs.

Massage
Joelle komt uit een land met een kapperscultuur. Niet voor niets is Parijs de stad van beauty en fashion. Daar waar Nederlanders een kappersbezoek vaak even tussendoor plannen, is het in een land als Frankrijk echt een uitje. Dát gevoel heeft Joelle mee naar Delft genomen. Joelle en haar team zorgen er niet alleen voor dat je haar er weer fantastisch uitziet, maar een afspraak in de salon is ook echt even een momentje voor jezelf. "Je komt hier ook voor een beetje ontspanning", vindt Joelle. En dat mag je letterlijk nemen: Zo verwent Joelle haar klanten tijdens een was-knip- of kleurbeurt met een heerlijke hoofdmassage. "Dat is in Frankrijk heel gewoon", legt ze uit. "Mensen hebben veel aan hun hoofd. Even tot rust komen in de kappersstoel, met volledige aandacht en een goede massage, daar wordt je een ander mens van." Inmiddels begint de massage van Joelle zo bekend te worden dat het voor sommige klanten een doel op zich is om een afspraak bij Joelle Olivet Hairstylist te maken. Dat gaat overigens heel eenvoudig: via de website www.joelleolivet.com.

Gala
Natuurlijk ben je bij Joelle en haar collega ook aan het juiste adres voor haar-, kleur- en styleadvies en voor een speciaal kapsel voor gelegenheden zoals een gala of een bruiloft. Met hun expertise geven zij ook jou een vleugje glamour en Franse finesse mee. Een uurtje bij Joelle staat er garant voor dat je haar salon weer met een ontspannen glimlach en een fantastische look verlaat!

Meer berichten
 
CustomHtml_1