Afbeelding

Metamorfose bij Kinderdagverblijf REKI B.V.

kijk op de wijk

Editie: Week 11, Jaargang 22 |

DELFT - Er wordt met man en macht gewerkt aan vernieuwde buitenschoolse opvangruimten bij REKI B.V. Op 31 mei 2012 heeft REKI B.V. haar eerste buitenschoolse opvangruimte in een huiselijke sfeer geopend. De medewerkers van REKI in de Kluizenaarsbocht 2-4 (2614 GT Delft) merkten aan de vraag van ouders maar ook van kinderen dat ze liever in een huiselijke sfeer en omgeving opgevangen wilden worden. De meeste buitenschoolse opvanggelegenheden binnen Delft zijn vaak ruimten die deze uitstraling missen. Ze zijn toen voorzichtig gestart en merkten dat steeds meer ouders hun kind op deze manier hier wilden laten verblijven. Daarom zijn ze in januari 2014 gestart met een grote interne verbouwing om twee ruimten volgens dit concept te realiseren. De aannemer is Raybo advies en uitvoerder Raymond denkt goed mee over hoe de ruimten eruit moeten zien. De pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang Anouk en Renate roepen enthousiast: ‘’En het wordt echt heel gaaf!”
“Wij vinden het heel belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen in de opvang en halen altijd de kinderen zelf van school”. zegt Conny Immers. “De kinderen kennen je en vinden het heerlijk om mee te gaan naar REKI! Ik hou van een lolletje en terwijl we het schoolplein verlaten komen we Renate en Anouk tegen op onze bolderfietsen met kinderen van de andere scholen en maken er een wedstrijd van wie het eerst bij REKI is.”
Ze fietsen naar diverse scholen in de buurt en zijn nog steeds groeiende in het aantal kinderen. Mocht u belangstelling voor deze huiselijke opvang hebben, dan kunt u uw kind hiervoor inschrijven via info@reki.nl. “Naast buitenschoolse opvang verzorgen wij ook kinderopvang op maat. Ouders kunnen kiezen uit verschillende opvangmogelijkheden en je betaalt dus nooit teveel aan opvang. Flexibele opvang is de toekomst en wij spelen daar graag op in. Wie wil in deze tijd nog betalen voor opvanguren die je niet daadwerkelijk afneemt!” Openingstijden van 7.00 uur tot 18.00 uur.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12