Eerste paal voor nieuw gebouw Mgr. Bekkerschool in de wijk Voorhof

  kijk op de wijk

Editie: Week 7, Jaargang 23 |

Op deze plaats aan de Frederik van Eedenlaan wordt donderdag aanstaande de eerste paal geslagen voor het nieuwe gebouw van de Mgr. Bekkerschool.

DELFT - De Mgr. Bekkerschool krijgt een nieuw schoolgebouw. Komende donderdag, op 19 februari a.s. wordt de eerste paal op een terrein aan de Frederik van Eedenlaan geslagen. De officiële handeling vindt plaats om twee uur in de middag. Het wordt een heel drukke bedoening, want alle kinderen van de Mgr. Bekkerschool zullen hier bij aanwezig zijn. Uiteraard worden voor de kinderen alle veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Zo mogen de leerlingen niet voorbij de hekken en moeten ze alles op een veilige afstand gadeslaan.

Vanuit de Mgr. Bekkerschool is er heel recent nieuws. De schoolpleincommissie is namelijk ook weer bij elkaar gekomen. In het schetsontwerp zijn wat kleine aanpassingen gemaakt. De speeltuinheuvels waren iets te hoog en lagen veel te dicht bij het gebouw. De nieuwe schetsontwerpen zijn te bezichtigen op de prikborden van het hoofdgebouw. Ook in het huidige kleutergebouw is het schetsontwerp te zien. Misschien interessant voor mensen die dicht bij de Frederik van Eedenlaan in de wijk Voorhof wonen.
Voor de bouw van een nieuw schoolgebouw is subsidie aangevraagd bij Fonds 1818 en deze is gelukkig toegekend. Daarom zullen de leerlingen van deze basisschool straks in een prachtig nieuw gebouw vertoeven. Met het veranderen van het schoolgebouw zal ook het logo veranderen.
Een grafisch ontwerpster, Marijke Reer uit Utrecht, is hard aan het werk met het ontwerpen van een logo dat past bij de school en de slogan van de school ´MBS geeft kleur aan het onderwijs!´ Eén van de uitgangspunten is dan ook om het logo net zo mooi kleurrijk te laten zijn als de school.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1