Piet Mensert zet samen met zijn medewerkers enthousiast het bedrijf van zijn familie voort.
Piet Mensert zet samen met zijn medewerkers enthousiast het bedrijf van zijn familie voort.

Gebroeders Mensert is werkelijk van alle markten thuis

  en om het huis

DELFT – Aannemersbedrijf Gebroeders Mensert is dé bouwspecialist voor restauratie en renovatie, maar ook voor advies, nieuwbouw, machinaal timmerwerk, onderhoud en verbouwingen.

Al meer dan 120 jaar is aannemersbedrijf Gebroeders Mensert actief. Al die opgebouwde ervaring gaat nooit verloren, maar is van generatie op generatie doorgegeven. Piet Mensert is momenteel de enige directeur van het bedrijf uit Delft. Geen gebroeders meer dus, maar dat stukje haalt hij niet van de bedrijfsnaam af. "Het hoort bij het bedrijf."
Zelf neemt Piet niet meer vaak de hamer ter hand. "Alleen soms als het echt nodig is. Maar ik houd zelf het toezicht en stuur mijn tien mensen aan, die verdeeld zijn in jonge ambitieuze timmerlieden en ervaren timmerlui. Zo beschikken we steeds over de nieuwste en oude kennis die nodig is voor al het werk dat we aannemen." Want het werk dat Gebroeders Mensert aanneemt is divers: het verhoudt zich tot verbouw van monumentale panden en kerken tot kleinere werken in woonhuizen en bedrijven. Eigenlijk is het bedrijf op alle fronten actief. "Ik ben vooral trots op onze werkplaats. Met de machines die we daar hebben staan kunnen we werkelijk alles maken: kozijnen, freeswerk, trappen, noem maar op."
Bijzonder werk verricht aannemingsbedrijf Gebroeders Mensert ook: op de website, www.mensert.com, is een kleine opsomming te zien van diverse renovaties. "Nu is het vaak allemaal beton en steen, maar vroeger deden ze alles met hout. Het is echt een uitdaging om alles weer in oude staat te herstellen. Mijn oom is echt het restauratiebrein van de familie: als ik er niet uitkom kan ik hem altijd om advies vragen."
Hoewel al die renovaties bijzonder zijn en hem veel voldoening geven werkt Gebroeders Mensert ook voor de kleine klanten, met net zo veel voldoening en plezier. "Of het nu gaat om een nieuwe dakkapel, het plaatsen van een keuken of het installeren van een nieuwe badkamer. Belangrijk daarin is dat je mensen adviseert wat wel en niet mogelijk is en dan komen we er altijd wel uit."
Aannemersbedrijf Gebroeders Mensert is gevestigd aan de Verwersdijk 35. Tel. 015 - 2125365. Internet: www.mensert.com.

Meer berichten
 
CustomHtml_1