Het Nassauplein is aanstaande vrijdagavond weer helemaal in winterse sferen.
Het Nassauplein is aanstaande vrijdagavond weer helemaal in winterse sferen.

De Lichtpuntjes van Wippolder: Kerstmarkt voor 't hele gezin

cultuur

Op het Nassauplein in de Wippolder is vrijdag 18 december van 17.00 uur tot 21.00 uur het winterse evenement Lichtpuntjes van Wippolder.

Winkeliers uit de wijk zullen zo'n twintig stands vullen met leuke artikelen. Daarnaast zullen genoeg lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Iedere bezoeker wordt ontvangen door de Kerstman met zijn Kerstelfjes.
Ook aan mooie verlichting, kerstmuziek en aan de kleintjes is uiteraard gedacht. Op het grasveld komt een 'Santa-stormbaan' te staan en er is een sfeervolle verlichte zweefmolen. Voor de echte actieveling is er die avond een snowboard-simulator om de balans te oefenen. "Al deze ingrediënten zullen ervoor zorgen dit een heel gezellige avond gaat worden met veel leuke activiteiten", laat organisator Jori Noordhoek van Your Events weten. Aanstaande vrijdag is weer de derde editie van Lichtpuntjes van Wippolder. "Van een echte traditie is inmiddels wel sprake. De hele Wippolder loopt uit om met vrienden en familie de knusse sfeer te proeven. De naam zegt het al, alle 'Lichtpuntjes van Wippolder', dus alle winkeliers uit de wijk, zijn deze avond aanwezig", zegt Noordhoek. Meer weten? Kijk dan op de website www.yourevents.nu.