De soepele en zuinige Citroën C5 Aircross SUV Puretech.
De soepele en zuinige Citroën C5 Aircross SUV Puretech.

De Citroën C5 Aircross SUV 130 PK Puretech maakt zijn opwachting

autonieuws

De Citroën C5 Aircross SUV met driecilinder Puretech benzinemotor en 8-traps automaat is gearriveerd bij de dealers.

Deze nieuwe uitvoering is ideaal voor een land als Nederland. En al helemaal als aantrekkelijke 'Business' met een extra lage bijtelling. De C5 Aircross SUV is de Citroën onder de SUV's. Hij onderscheidt zich niet alleen met z'n opvallende design, maar vooral ook met z'n ultracomfortabele karakter. Hij is dé ambassadeur van het Citroën Advanced Comfort-programma.

Unieke innovaties
De meest comfortabele SUV in het segment biedt twee unieke Citroën-innovaties: de slimme vering met Progressive Hydraulic Cushions en de Advanced Comfort Seats. De drie verschuifbare en wegklapbare achterstoelen met verstelbare rugleuning maken van de C5 Aircross SUV de meest flexibele en ruime SUV van zijn klasse. De bagageruimte zet met een inhoud van 580 tot 720 liter de toon in het segment. De nieuwste uitvoering van de eigenzinnige en ultracomfortabele SUV van Citroën is veelgevraagd in ons land.

Soepel en zuinig
Zowel particuliere als zakelijke rijders opteren graag voor de 96kW / 131pk sterke 1.2 driecilinder Puretech benzinemotor met EAT8-automaat. Met deze soepele en zuinige motorisering met 8-traps automatische transmissie snelt de stijlvolle SUV van 0 naar 100 kilometer per uur in 11,3 seconden, met een topsnelheid van 193 km/u.

Laag verbruik
De Citroën C5 Aircross SUV levert zijn hoge prestaties tegen een laag gemiddeld verbruik van 5,1 liter per 100 kilometer en een CO2-uitstoot van 116 gram per kilometer. De lage CO2-uitstoot maakt de prijs van nieuwste uitvoering van de Citroën C5 Aircross SUV zeer aantrekkelijk, en al helemaal in combinatie met de luxe tot zeer luxe Business uitvoeringen met een extra lage bijtelling. De Citroën C5 Aircross SUV Puretech in Business-uitvoering is er vanaf 35.590 met een bijtelling van 238 euro). De Business Plus is er vanaf 37.590 euro een bijtelling van 252 euro.

Motorhuis Delft
www.motorhuis.nl