Mindy van Stijn (34)
Mindy van Stijn (34)

Delvenaar in Beeld: Mindy van Stijn (34)

vaste rubrieken

Hoe houd jij jezelf bezig in tijden van corona?
"Je kan beter vragen heb je ook eigen tijd. Ik ben op dit moment juf, politieagent, crèche leidster, assistent controller, zelfstandig ondernemer, partner en moeder. Ik probeer mijn eigen tijd te pakken als de kids op bed liggen. Ze zijn 3 en 6 jaar."

Wat doe je normaal gesproken in het dagelijks leven?
"Normaal werk ik 3 dagen en ben ik eigenaresse van een bedrijf. Ik let overal op. En ga deze uit de hand gelopen hobby per eind mei volledig oppakken. Ik heb mijn baan net voor corona Nederland bereikte opgezegd."

Wat was jouw nieuws van de week?
"Afgelopen maandag de persconferentie. Ik was zelf niet aan het kijken, maar toen ik berichten binnen kreeg van vrienden en familie dat het 1 juni werd stond mijn wereld even op zijn kop. Daar gingen al mijn geplande activiteiten en inkomsten als zelfstandige. Maar we geven niet op."

Wat is je mooiste plekje in Delft?
"Mijn eigen straat! Ik woon in de Singelstraat en ik zie de Oude Jan elke dag boven de huizen uitkomen. We hebben geweldige buren en bij ons achter is het speeltuintje net vernieuwd. Heerlijk voor de kids."

Wie wil je snel weer zien?
"Ik mis mijn zussen, moeder en vrienden heel erg! We videobellen wel. Maar dat is toch anders. Geen knuffels op dit moment."

Heb jij nog een boodschap voor deze zware tijden?
"Zoals op mijn raam geschreven: We are in this together but 1.5m apart. Stay strong!"

!