Voor de vestiging van Zeeuw & Zeeuw in Delfgauw, van links naar rechts: Bram Rontberg jr. (Rodi Media zh),
Ed Mouton (Zeeuw & Zeeuw) en Leo Rontberg (Rodi Media zh).
Voor de vestiging van Zeeuw & Zeeuw in Delfgauw, van links naar rechts: Bram Rontberg jr. (Rodi Media zh), Ed Mouton (Zeeuw & Zeeuw) en Leo Rontberg (Rodi Media zh).

Zeeuw en Zeeuw en RODI Media zh ondersteunen zorghelden

autonieuws

DELFT – Autodealer Zeeuw en Zeeuw neemt deel aan een bijzonder landelijk initiatief van auto.nl om zorgpersoneel te ondersteunen. Hiervoor hebben zij de hulp van RODI Sign & Print ingeschakeld.

Vanuit de autobranche is een bijzonder initiatief ontstaan om de mensen in de zorg een handje te helpen. Het initiatief genaamd ‘zorghelden’, is een initiatief waarbij auto’s beschikbaar worden gesteld voor zorghelden die niet beschikken over een auto en met het openbaar vervoer moeten reizen. “Ook in de autobranche zijn de gevolgen van de coronacrisis merkbaar”, vertelt Ed Mouton van Zeeuw en Zeeuw Renault. “Auto’s komen stil te staan. Huurauto’s en vervangend vervoer auto’s zijn hier ook de dupe van. Dit initiatief is genomen om stilstaande auto’s in te zetten voor zorghelden die met het openbaar vervoer naar hun werk moeten reizen, omdat zij niet over een auto beschikken. Zodoende roept de initiatiefnemer de branchegenoten op om hetzelfde te doen en auto’s beschikbaar te stellen. Daar doet Zeeuw en Zeeuw graag aan mee en wij hebben de hulp van RODI Sign & Print ingeschakeld voor de belettering.”

Bijdrage Zeeuw en Zeeuw  
Zeeuw en Zeeuw draagt een steentje bij aan het bijzondere initiatief door stilstaande auto’s beschikbaar te stellen. “Het initiatief is inmiddels landelijk aangenomen door heel veel autobedrijven en wij van Zeeuw en Zeeuw doen hier ook trots aan mee door stilstaande auto’s beschikbaar te stellen”, vertelt Ed. “Wij hebben vijf auto’s voor een periode van drie maanden beschikbaar gesteld. Doordat wij een multi merk dealer zijn, hebben wij auto’s van verschillende merken beschikbaar kunnen stellen. Twee Renaults, één KIA, één Nissan en één Ford. Deze auto’s moesten natuurlijk mooi beletterd worden en daarvoor is RODI Sign & Print de specialist."

RODI en Zeeuw en Zeeuw 
RODI Media zh en Zeeuw en Zeeuw zijn al jaren partners en stonden ook nu weer voor elkaar klaar. “Ik bracht de vijf auto’s voor de belettering en eigenaar Bram Rontberg vond het initiatief zo goed, dat hij de klus gratis wilde doen als partner zijnde. Ze wilden er graag aan mee helpen en boden dit aan. Dat is natuurlijk super. Afgelopen week zijn de auto’s bestickerd en ze kunnen de weg op.”

Zeeuw en Zeeuw
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00

 www.zeeuwenzeeuw.nl 

RODI Media zh
www.rodimedia-zh.nl

De ter beschikking gestelde stilstaande auto's op het terrein van
Zeeuw & Zeeuw n Delfgauw.