Afbeelding

Mooi introductieaanbod X-Trail en Juke bij Zeeuw & Zeeuw

autonieuws

Editie: Week 29, Jaargang 22 |

De nieuwe Nissan X-Trail staat nu te schitteren in de showroom van Zeeuw & Zeeuw in Wateringen.

WATERINGEN – Nu in de showroom van Zeeuw & Zeeuw in Wateringen te bewonderen: de nieuwe Nissan X-Trail en de nieuwe Nissan Juke. Voor beide nieuwe modellen geldt een heel aantrekkelijk introductieaanbod.

Om het succes van de Juke verder uit te bouwen, heeft Nissan het uiterlijk van de compacte Crossover vernieuwd. Er zijn ook vernieuwde motoren en nieuwe opties leverbaar. De kofferruimte van de vernieuwde Nissan Juke is bovendien met 40 procent gegroeid tot 354 liter. De 1.2 115 PK turbomotor is het resultaat van downsizing en biedt betere prestaties bij een lager verbruik en minder CO2-uitstoot dan zijn voorganger.
De nieuwe Nissan X-TRAIL is gebouwd op het CMF-platform (Common Module Family). Voor de aandrijving is een krachtige, maar zuinige dCi 130 PK-motor beschikbaar. De auto is leverbaar met twee- en vierwielaandrijving. De 4WD-versies zijn voorzien van Nissans nieuwste ALL MODE 4x4-i-transmissie.

Het introductieaanbod voor de Nissan X-Trail en de Nissan Juke betreft drie jaar gratis onderhoud. Bij aanschaf van één van de twee modellen betaalt u dus gedurende drie jaar totaal geen kosten voor het onderhoud. “Voor de Nissan Juke geldt ook nog eens 1.750 euro inruilvoordeel”, zegt vestigingsmanager Pieter Dekkers.

Op het gebied van After Sales biedt Zeeuw & Zeeuw in de zomermaanden de voordelige vakantiecheck in combinatie met een gratis aircocheck aan. Het is natuurlijk weer vakantietijd en dit betekent dat veel mensen met de auto naar het zonnige zuiden trekken. Dan is het wel belangrijk dat de auto helemaal in topconditie is en alle vitale onderdelen van de auto goed gecontroleerd zijn. Voor slechts 9,95 euro voeren de automonteurs van Zeeuw & Zeeuw op uw auto een vakantiecheck uit. “Bezitters van auto´s van alle merken kunnen hier gebruik van maken”, zegt Dekkers. “De auto wordt op tien cruciale punten gecontroleerd voordat de autoreis naar het verre zuiden kan beginnen. Naast de vakantiecheck voeren de automonteurs tevens een gratis aircocheck uit.”
Redenen te over om eens een bezoek te brengen aan de showroom van Nissan Zeeuw & Zeeuw in Wateringen. Geïnteresseerd in de nieuwe Nissan X-Trail of Juke? Pieter Dekkers of één van zijn collega´s leggen u er graag alles over uit.

Zeeuw & Zeeuw Wateringen  Zeeuw & Zeeuw Zoetermeer

's-Gravenzandseweg 14  Platinastraat 47
(0174) 63 80 60    (079) 750 50 25
www.zeeuwenzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12