Afbeelding

De nieuwe HR-V en Jazz: in september bij Auto Ruiter in de showroom

autonieuws

Editie: Week 29, Jaargang 23 |

Het dealerbedrijf Auto Ruiter, waar straks de nieuwe uitvoeringen van de Honda HR-V en Honda Jazz in volle glorie te zien zullen zijn.

WATERINGEN – Auto Ruiter in Wateringen presenteert in september met trots de nieuwe Honda HR-V van de tweede generatie. Een prachtige nieuwe uitvoering in het segment van de kleinere SUV. Behalve de nieuwe HR-V is het binnenkort ook tijd om de volledig nieuwe Jazz te lanceren. De introductie is in het weekend van 19 en 20 september.
Het gamma van de HR-V begint met de Comfort, vervolgens de Elegance en als hoogste uitvoering de Executive. De HR-V is beschikbaar in 1.6 i-DTEC diesel en 1.5 i-VTEC benzine. De 1.5 i-VTEC benzine is optioneel beschikbaar, vanaf de Elegance versie, in combinatie met een CVT automatische versnellingsbak.
Net zoals voor de nieuwe HR-V is er voor de nieuwe Jazz geen S-versie beschikbaar. Het gamma is opgebouwd uit de versies Trend, Comfort en Elegance. Dit model is uitgerust met de 1.3 i-VTEC 6MT / CVT. Mede-eigenaar Wim van der Meer over beide modellen: “De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in gezien te worden. De nieuwe vormgeving van de Jazz is stijlvol en elegant, met een meer geslepen en dynamischer uitstraling. Nieuw zijn de 1.3 i-VTEC motor, toegevoegd aan de Earth Dream Technology familie. Maximale prestaties, maar een beperkte CO2-uitstoot. De zes-versnellingsbak die bij deze motor hoort, maakt een efficiënter gebruik en verfijnd rijden mogelijk. Kom vanaf september eens langs bij ons in de showroom en bekijk dan beide nieuwe modellen. Ze staan klaar voor een proefrit.”

Auto Ruiter
Oosteinde 21
2291 AA Wateringen
(0174) 297 161
www.auto-ruiter.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12