Afbeelding

De vakantietijd is bedrijfswagentijd bij Ardea Auto

autonieuws

Editie: Week 30, Jaargang 23 |

Bij Ardea Auto, de Ford Transit Centrum Dealer, zijn er in de zomer veel extra bedrijfswagenaanbiedingen.

REGIO – Ardea Auto kan de klant deze zomer een aantal bedrijfswagenaanbiedingen doen. Het Ford-dealerbedrijf heeft extra ingekocht. Het gaat om de modellen Transit, Transit Connect en Custom. Met veel voordeel zijn deze bedrijfswagens te verkrijgen deze zomer.

Ardea Auto is officieel Ford Transit Centrum Dealer, met vestigingen in Zoetermeer, Leidschendam, Den Haag en Naaldwijk. Het bijzondere van Ford Transit Centrum Dealers is, dat alle Transits snel uit voorraad geleverd kunnen worden. De auto's kunnen bovendien snel gekeurd worden. “Een grote voorraad, veel demonstratiemodellen en een heel actieve buitendienst”, aldus vestigingsmanager Jim van Dommelen. “Tel daar de ruime openingstijden bij op en je hebt alle voordelen van een Ford Transit Centrum Dealer op een rij.”
Elders in deze krant staat de advertentie, waarin te lezen valt welke Transits Connect allemaal scherp geprijsd zijn. Er is een ruime keuze uit benzine- en diesel-uitvoeringen. “Het maximale voordeel kan 2.250 euro bedragen”, legt Van Dommelen uit. “De auto's zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Daarnaast geldt tevens een 0 procent financial lease actie op bedrijfswagens. Neem snel een kijkje en profiteer vooral van een heleboel geldelijk voordeel!”
De vakantietijd is bedrijfswagentijd bij Ardea Auto!

Ardea Auto
Zoetermeer
Leidschendam
Den Haag
Naaldwijk
www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12