Vestigingsmanager Pieter Dekkers bij de Nissan NV200 in de showroom in Wateringen.
Vestigingsmanager Pieter Dekkers bij de Nissan NV200 in de showroom in Wateringen.

Primeur van de Nissan NP300 Navara binnenkort bij Zeeuw & Zeeuw

autonieuws

WATERINGEN – Binnenkort in de showroom van Zeeuw & Zeeuw in Wateringen, maar al te zien geweest op de BedrijfsautoRAI. De primeur van de Nissan NP300 Navara, een pick-up die zijn weerga niet kent.

Het is de nieuwste bedrijfsauto van Nissan. De levering ervan begint in januari 2016 bij Zeeuw & Zeeuw in Wateringen. De nieuwkomer onderstreept Nissans ambities om met een breed aanbod, topkwaliteit en hoogstaande service ondernemers verder te helpen bij wat ze willen doen: ondernemen.

Tachtig jaar ervaring
De NP300 Navara rust op meer dan tachtig jaar ervaring van Nissan met de ontwikkeling en productie van pick-ups. De nieuwe pick-up, gebaseerd op de ervaring, maar ook op Nissans expertise op het gebied van crossovers, zoals de Qashqai. "Dankzij deze achtergrond, biedt de NP300 Navara zowel robuustheid, laadvermogen als off-roadkwaliteiten, zoals comfort, veiligheid en verfijning", zegt vestigingsmanager Pieter Dekkers van Zeeuw & Zeeuw in Wateringen.

Met onderdelen als Nissan Around View Monitor, Forward Emergency Braking en Hill Decent Control loopt dit model voor op zijn concurrentie. "Het laadvermogen bedraagt een ton en het toegestane trekgewicht is 3,5 ton", zegt Dekkers. "Vierwielaandrijving is beschikbaar voor optimale off-roadkwaliteiten."

NV200 en e-NV200
Dankzij een perfecte kwaliteit wordt er standaard vijf jaar fabrieksgarantie geleverd. Op de stand presenteerde Nissan ook de gelauwerde NV200 bestelauto en de baanbrekende, elektrische e-NV200. "Momenteel bij ons in de showroom in de Professional Edition", gaat hij verder. "Met als aanbieding een gereduceerde prijs: van 15.635 voor 11.990 euro. De NV200 Professional Edition is uitgerust met onder andere airconditioning, schuifdeur rechts, cruise control en radio-CD met Bluetooth. Kom langs in de showroom in Wateringen!

Zeeuw & Zeeuw
's-Gravenzandseweg 14
Wateringen
(0174) 63 80 60
www.zeeuwenzeeuw.nl

De Nissan NP300 Navara.