Afbeelding

Autotaalglas Delft/Rijswijk blij met certificaat Duurzaam Ondernemen

autonieuws

Editie: Week 3, Jaargang 23 |

Het loodzware bord met de bedrijfsnaam, met moeite te torsen door eigenaar Rob Struik, hangt inmiddels weer netjes aan de achtergevel van Autotaalglas in Rijswijk.

RIJSWIJK – Schade aan uw autoruit is in een handomdraai verholpen bij Autotaalglas Delft/Rijswijk. Terwijl de monteurs in de werkplaats aan het werk zijn, kunt u op uw gemak een kopje koffie drinken. Moet u tussendoor naar een andere afspraak? Dan is er altijd een gratis leenauto of –fiets beschikbaar.
Autotaalglas Delft/Rijswijk wordt geleid door Rob Struik en die heeft een team van ervaren monteurs. Deze vaste medewerkers hebben ieder bijna twintig jaar ervaring. Het team van Autotaalglas heeft nogal wat te verduren gehad van de storm van vorig weekend. Het grote bord met de bedrijfsnaam aan de achterkant van het gebouw is er af gewaaid. “Gelukkig is niemand hierbij gewond geraakt”, zegt Rob. “Het grote bord is gelukkig ook bij geen enkele auto op de voorruit gekomen. Afgelopen donderdag is het bord weer geplaatst. Daarbij moest gewerkt worden op 8 meter hoogte, dus dat hebben we door een zeer ervaren bedrijf laten uitvoeren. Om te voorkomen dat het weer naar beneden komt.”
Autotaalglas Delft/Rijswijk heeft bijna een jaar geleden het certificaat Duurzaam Ondernemen ontvangen. Dit is het bewijs dat dit een milieuvriendelijk bedrijf is, een eigenschap die tegenwoordig heel belangrijk is. “Daar zijn heel wat papieren voor nodig”, zegt Rob. “We zullen ook regelmatig controle krijgen, om te kijken of het bedrijf nog wel aan de strenge eisen voldoet.”
De controle wordt onder meer uitgevoerd op het gebied van afvalscheiding en op het gebied van chemische middelen die gebruikt worden. Maar er wordt ook gekeken naar wat er gebeurt met de oude autoruiten. Autotaalglas Delft/Rijswijk werkt samen met een bedrijf dat de ruiten speciaal ophaalt. “Ook de particuliere klant weet ons trouwens prima te waarderen”, zegt Rob. “Op de onderzoekswebsite www.autotaalglas.tevreden.nl scoren we een 8,7. Een leuke manier om te zien hoe we scoren ten opzichte van de andere 53 vestigingen van Autotaalglas.”

Autotaalglas Delft/Rijswijk is een bedrijf met de meest ervaren ploeg van Nederland. Het is gevestigd langs het meest drukke verkeerspunt van Nederland, de snelweg A13. Makkelijk bereikbaar en met een prima service.

Autotaalglas Delft/Rijswijk
Patrijsweg 72, 2289 EX Rijswijk
(070) 319 28 05
www.autotaalglas.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12