Afbeelding

Nieuwe auto kopen? Juist nu bij Motorhuis Delft!

autonieuws

Editie: Week 6, Jaargang 22 |

Het team verkoopadviseurs van Motorhuis Delft, met van links naar rechts: Ben van Holsteijn, Jeroen Teijgeler, Yasin Demir, Sidney Suurenbroek, Patrick van Luxemburg, Cees Verdoorn en Peter Overgaag, nodigt u graag uit om de vele voordelen van een nieuwe Opel, een Citroën of een Hyundai te bespreken.

DELFGAUW – Dit is het moment om tot aanschaf over te gaan voor een nieuwe Opel, Citroën of Hyundai bij Motorhuis. “Er valt op dit moment ontzettend veel voordeel te behalen en daarom is het nu de tijd om zaken te doen”, aldus Peter Overgaag, salesmanager van Motorhuis Delft.

“Indien u nu tot aanschaf overgaat van een nieuwe Opel, dan kunt u profiteren van een extra inruilbonus van maar liefst 2.000 euro “, vertelt Overgaag. “Daarnaast krijgt u ook nog eens gratis een LPG-installatie ter waarde van 1.500 euro. Deze acties  zijn mogelijk op bijna alle nieuwe Opel-modellen! Onze verkoopadviseurs van Opel,  Jeroen Teijgeler en Cees Verdoorn, informeren u graag over alle aanbiedingen!“
“Ook bij Citroën stapelen de voordelen zich op. U rijdt bijvoorbeeld al een nieuwe Citroën C1 vanaf 3.995 euro en een nieuwe C3 vanaf 5.995 euro in combinatie met de 50/50 actie. Of wat dacht u van extra inruilkortingen oplopend tot 3.000 euro op diverse uitvoeringen van de Citroën DS3? Patrick van Luxemburg en Sidney Suurenbroek, beide verkoopadviseur van Citroën, nodigen u graag uit om onder het genot van een kopje koffie de vele voordelen met u te bespreken.“
Voor de zakelijke rijder is Motorhuis Delft ook het juiste adres. Wat dacht u van een Opel Ampera met slechts 7 procent bijtelling, een Opel Zafira en Insignia met 20 procent bijtelling, de Citroën DS3 en de Citroën DS5 Hybrid4 beide met slechts 14 procent bijtelling! Of bent u op zoek naar een bedrijfswagen? Motorhuis Delft bespreekt graag met u de diverse aantrekkelijke mogelijkheden!
Sinds 1 september 2013 is Motorhuis Delft ook Hyundai-dealer. Ben van Holsteijn is al veertien jaar het gezicht van Hyundai voor Delft en omstreken en voelt zicht helemaal thuis bij Motorhuis. Ben nodigt iedereen graag uit om te komen profiteren van duizenden euro’s voordeel. Op dit moment is de nieuwe Hyundai i10 direct uit voorraad leverbaar, met een voordeel van 800 euro. Uniek is ook het alles-in-één abonnement. De nieuwe i10 rijdt u bijvoorbeeld al inclusief onderhoud, reparatie en wegenbelasting vanaf 249 euro per maand. Een aantrekkelijke vorm van privé-lease! De Hyundai i30 is er met een voordeel van 2.000 euro, de i20 met 3.500 euro voordeel en de i40 met maar liefst 5.750 euro voordeel. Maar let op, de voorraad hiervan is beperkt en op is op.
Daarnaast heeft Motorhuis Delft een occasionafdeling.”Bij onze occasion adviseur Yasin Demir bent u aan het juiste adres  voor een superscherp geprijsde occasion van Opel, Citroën of Hyundai met minimaal 12 maanden garantie!”
Kortom: Motorhuis Delft nodigt u graag uit om alle voordelen met u te bespreken! 

Motorhuis Delft
Exportweg 3, Delfgauw
(015) 251 72 30
www.motorhuis.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12