Robert Jan Stips, Martin Reitsma en Jane Goulding
Robert Jan Stips, Martin Reitsma en Jane Goulding

Robert Jan Stips, Martin Reitsma en Jane Goulding in Hotel Hampshire Delft Centre

Algemeen

DELFT - Vanavond, 20 juli vanaf 19.00 uur, staan er in het fraaie, servicegerichte Hampshire Hotel Delft Centre, live muziekoptredens en interviews op het programma, en u kunt helemaal gratis bij deze try-out aanwezig zijn.

Bekende presentator Fred Zuiderwijk ontvangt vanavond onder meer de talentvolle band Into the Blue, die live zal optreden. Delftenaar Robert Jan Stips, de ‘Tovenaar van de Nederpop’, zal aanwezig zijn om te vertellen over zijn nieuwe band StipsGoulding. Stips is tevens weer actief met zijn bands Supersister en The Nits. In StipsGoulding werkt Stips samen met Jane Goulding, die eveneens aanwezig zal zijn. Deze uitstekende zangeres zingt, naast haar optreden in de band van Stips, bij onder meer Livin’Blues, Rob Bolland en The Fascinating Groove Band. StipsGoulding wordt gecompleteerd door de gebroeders Wijtman. Na afloop van het interview zal de band ook een nummer laten horen.

Cultuurjournalist en evenementenorganisator Martin Reitsma zal vanavond vertellen over zijn reeks Beachfestivals bij Strandpaviljoen De Staat op Scheveningen. Op 27 augustus treedt StipsGoulding op tijdens een van de Beachfestivals. Op 30 juli zijn The Floydian & The Roustabouts te horen, en op 6 augustus kan er geluisterd worden naar The Heroes of Rock: Bert Heerink en André Becker.

Tijdens de try-out zullen TV-opnames worden gemaakt voor RegioTV, die binnenkort op het kanaal te zien zullen zijn.  

Hotel Hampshire Delft Centre is een uitermate muzikaal hotel. In de lounge zijn allerlei muziekattributen te zien en het hotel beschikt tevens over een complete muziekbibliotheek en een prachtig podium waar al heel wat bekende muzikanten hebben opgetreden, maar ook veel jong talent. De eigenaren van Hotel Hampshire Delft Centre, de familie Camijn, bestaat dan ook uit gepassioneerde muziekliefhebbers. Dit hotel biedt niet alleen uitstekende service, prachtige kamers, culinaire gerechten en vriendelijk personeel: dit hotel ademt muziek.

U bent van harte welkom aan de Koepoortplaats 3 vanaf 19.00 uur. Parkeren kan in de Koepoortgarage, vlakbij het hotel.