Afbeelding

Dossier Mastenbroek ontvangt Martin Reitsma en Rob Bolland bij Den Haag FM over Concert for Dreams

Algemeen

Woensdagavond 10 augustus tussen 21.00 en 22.00 uur is journalist en evenementenorganisator Martin Reitsma te gast bij omroep Den Haag FM.
Reitsma werkt veel samen met Delftse en Haagse muzikanten, Vanavond zal Rob Bolland hem vergezellen naar de radiostudio.  Rob zong afgelopen najaar nog in het Hampshire Hotel Delft Centre ter gelegenheid van de filmpremiere van de documentaire over het Delftse Alquin. 
Martin Reitsma zal in het programma Dossier Mastenbroek van presentator Martijn Mastenbroek komen vertellen over de stichting WensAmbulance en de goede initiatieven die deze stichting ontplooit. De stichting heeft als doel de (laatste) wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door passend liggend vervoer te bieden. Onder begeleiding van onze vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en hun ernstige ziekte even vergeten. Ook in de Delftse Regio is de Stichting Ambulance Wens actief. Via het internet kunt u de site vinden. www.ambulancewens.nl/overons/dependances/zuid-holland

Rob Bolland
Reitsma is content dat niemand minder dan topmuzikant Rob Bolland hem zal vergezellen. Rob neemt zijn gitaar mee en zal live in het programma enkele nummers spelen. Rob Bolland heeft wereldwijd grote hits gehad samen met zijn broer Ferdi. Eerder dit jaar ontving het duo een Life Time Achievement Award voor hun grote verdiensten binnen de popmuziek. Een breed gedragen ereprijs, want een aantal grote popinstituten kenden hen deze prijs toe.

Concert for Dreams voor een heel goed doel
De organisatie heeft Martin Reitsma gevraagd om op 4 en 5 november a.s. in Dinxperlo het Concert for Dreams te gaan presenteren. Voorts is Reitsma een van de ambassadeurs voor dit concert. Dit is een initiatief van Stichting WensAmbulance Oost Nederland. Inmiddels is er ook vanuit ons deel van het land veel waardering voor dit initiatief.

Het concert wordt op vrijdag 4 november officieel geopend door De Heer Heidema (Commissaris van De Koning in Overijsel) Hij is ook ambassadeur van de stichting. Voorts geven ook een aantal andere prominenten acte de precense. Gerard Kolenbrander en Jelena Olijslagers zijn de drijvende krachten achter het evenement. Kolenbrander merkt op: ‘We hebben op 4 november een rocknight met als afsluiter een female tribute band van AC/DC uit Duitsland. Ook Beast of Maiden, een Iron Maiden Tribute Band treedt dan op. Op 5 november staat er een All Star Band (met een aantal grote namen, waaronder bluesgrootheid A.J. Plug. Voorts een Blues/Rock zangeres Annika Anderson uit IJsland. Het evenement wordt afgesloten door het internationaal vermaarde ‘ Strange Kind Of Woman’ een female tribute to Deep Purple, ze komen uit Italië’ Ook Rob Meijer zal met zijn band Stepping Stone optreden.

Oud eurosongfestivalwinnares Getty Kaspers omarmd het Concert for Dreams. Zij is er dan ook ieder jaar bij met haar partner Cor. Cineast John Meijer zal filmen en draagt prominent bij aan de promotie van het evenement.

Er zijn nog kaarten beschikbaar, meer info: https://wensambulance.nl
Locatie: Sport Centrum Het Blauwe Meer, De Kolk 6, 7091JJ Dinxperlo.
Kaarten in de voorverkoop kosten 15 euro voor 4 of 5 november. Ook kunt u voor beide avonden een passe partout aanschaffen. Dit is voordeliger. Dossier Mastenbroek bij Den Haag FM is te beluisteren via:
Ether: FM 92.0 MHz (Den Haag en omgeving)
Ether: DAB+ Kanaal 5C (178.352 MHz) Ensemble: DAB Lokaal 5C (Den Haag en omgeving)