Afbeelding

Bestuursleden gezocht!

Algemeen

Het Odensehuis de Linde Delft is een inloophuis, ontmoetingsplek en informatiecentrum voor mensen met beginnende dementie/geheugenklachten en hun naasten. 

Het aantal ouderen, en daarmee ook het aantal mensen met beginnende dementie groeit de komende jaren explosief. Een plek dicht bij huis is onmisbaar om lotgenoten te ontmoeten, informatie te krijgen. Wij werken vanuit de sociale benadering. Hierbij staat niet de hersenziekte centraal maar de kwaliteit van leven: eigen regie en autonomie.

Ons motto: “Vergeet dementie, onthoud de mens”
Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het Odensehuis wordt gedragen door vrijwilligers, deelnemers en coördinator samen. Als bestuurslid maak je veel mogelijk! Je staat vooraan bij actuele ontwikkelingen in de ondersteuning aan mensen van wie het hoofd niet meer zo goed werkt als voorheen (wat ons allemaal kan overkomen). Heb je een paar uurtjes per maand over en zou je je als bestuurslid willen inzetten voor onze doelgroep bij het Odensehuis de Linde Delft? Kijk dan eens op onze website: www.odensehuisdelindedelft.nl en neem contact op met de voorzitter Hein de Baat, 06-22907471 of hein@odensehuisdelindedelft.nl, 06-29333221 anita@odensehuisdelindedelft.nl