Afbeelding

Wat is het Odensehuis de Linde Delft?

Algemeen

Het Odensehuis De Linde Delft is een inloophuis, ontmoetingsplek en informatiecentrum voor mensen met beginnende dementie/geheugenklachten en hun naasten. Tijdens de ontmoetingsochtenden en bij de maandelijkse ontmoetingslunch zijn de bewoners van Vereniging Centraal Wonen Tanthof en andere wijkbewoners ook welkom. Zie voor programma onze nieuwsbrief/website.
‘Dementie in de samenleving’: Een bijeenkomst over dementie voor iedereen die meer wil weten over dementie. Hoe kun je omgaan met mensen met dementie? Kennis over dementie bevordert de integratie van mensen met beginnende dementie/geheugenklachten en hun naasten en vermindert stigmatisering.
Waar: Locatie Odensehuis de Linde Delft: Fuutlaan 166, Tanthof-Oost (gezamenlijke ruimte van Vereniging Centraal Wonen Tanthof-Oost). Wanneer: Woensdagochtend 12 april, 10 uur - 12 uur, Theorie. Woensdagochtend 19 april 10 uur -12 uur, praktijk aan de hand van filmpjes met elkaar in gesprek. Aanmelden: 06-29333221 / 06-2692471 of coordinator@odensehuisdelindedelft.nl. Deelname is gratis.

Anita van der Drift, Coördinator Odensehuis de Linde Delft. Website: www.odensehuisdelindedelft.nl