RKDEO pakt tweede plek tegen Full Speed

Algemeen

DELFT - Voor RKDEO en Full Speed stond gisteravond het restant van de gestaakte wedstrijd van afgelopen zaterdag op het programma. Voor Full Speed was het een wedstrijd zonder belangen, omdat de ploeg zaterdag al gedegradeerd is. Het RKDEO van trainer Wesley Epskamp kon bij een overwinning de tweede plek veilig stellen.

De wedstrijd werd met dezelfde 22 spelers hervat vanaf de dertiende minuut. De wedstrijd was vooral eenrichtingsverkeer, maar helaas voor RKDEO werden er teveel kansen gemist. Toch scoorde Olaf Kramer nog voor de rust de 0-2, waardoor de wedstrijd wel beslist was. In de tweede helft gebeurde is niet veel meer, waardoor de ruststand ook de eindstand was. Door deze overwinning verzekerde RKDEO zich van de tweede plaats en dus een plek in de nacompetitie. Voor de Nootdorpers staat er aanstaande zaterdag nog een thuiswedstrijd tegen de kersverse kampioen FC Skillz op het programma. Voor de ploeg van Frank Verhaar wacht nog een uitwedstrijd tegen hekkensluiter HMSH.