Afbeelding

Selectie RKDEO blijft bij elkaar

Algemeen

NOOTDORP - RKDEO doet het dit seizoen uitstekend in de tweede klasse E. De ploeg van Wesley Epskamp staat momenteel op de tweede plaats en heeft inmiddels al vier wedstrijden op rij gewonnen. Naast de goede sportieve prestaties is er nu ook ander goed nieuws te melden. 

In de afgelopen periode hebben er namelijk verschillende gesprekken plaatsgevonden tussen de TC en de technische staf. Na deze gesprekken is duidelijk geworden dat hoofdtrainer Wesley Epskamp, assistent-trainer Richard Lodder, keeperstrainer Marijn Mokveld en O23-1 trainer Devin Krul allemaal nog een seizoen verder gaan. Zo blijft de volledige technische staf van het eerste elftal in tact en kan Krul verder met het O23-1 team. 

Naast de gesprekken met de technische staf zijn er ook gesprekken gevoerd met de huidige selectiegroep. Door alle selectieteams is goed gepresteerd dit seizoen en ook de sfeer binnen de selectie is uitstekend. De TC van RKDEO is daarom verheugd te kunnen melden dat de gehele selectie voor volgend seizoen in tact blijft. Zo kan er volgend seizoen verder gewerkt worden om dit seizoen een goed vervolg te geven.