Afbeelding

Terugblik voetbal afgelopen weekend

Algemeen

DELFT - Dit weekend werden er weer veel spannende wedstrijden gespeeld. Zo speelde Full Speed een uitwedstrijd tegen VFC en ging Concordia op bezoek bij Westlandia. Ook kwamen DHC en Wippolder in actie.

Voor Full Speed zijn het lastige weken in de tweede klasse E. Na de nederlaag van vorige week tegen CWO mocht Full Speed afgelopen zaterdag aantreden in Vlaardingen tegen VFC. In de strijd tegen degradatie kon Full Speed de drie punten heel goed gebruiken, maar het werd uiteindelijk een ruime nederlaag. Na een 2-0 ruststand kon VFC in de tweede helft uitlopen naar een 5-0 overwinning. Door de nederlaag blijft Full Speed staan op 16 punten uit 23 wedstrijden. In dezelfde competitie strijd ook Concordia tegen degradatie. Na de thuisnederlaag van vorige week tegen Wilhelmus moest Concordia nu proberen drie punten te pakken tegen Westlandia in Naaldwijk. Helaas lukte dit niet en werd er met 3-0 verloren. Ook Concordia blijft hierdoor onderaan de ranglijst bungelen en moet in de komende wedstrijden nog volop aan de bak om degradatie te ontlopen.

Voor DHC stond er een uitwedstrijd op het programma tegen Valken’68. We kennen inmiddels de situatie bij DHC, maar ondanks de degradatie proberen ze het elke week wel weer. Ook deze wedstrijd begonnen ze prima en namen ze zelfs de leiding. Na ongeveer een half uur spelen scoorde Faisal Bannis namens DHC de 0-1. Helaas had Valken’68 snel een antwoord en stond er uiteindelijk een 2-1 ruststand op het scorebord in het voordeel van de thuisploeg. In de tweede helft liet DHC het helemaal lopen en kon Valken’68 uitlopen naar een 8-1 overwinning. Helaas kon DHC de goede eerste helft dus geen vervolg geven en blijven ze staan op slechts één punt uit 23 wedstrijden. Voor Wippolder stond er een spannende wedstrijd op het programma tegen Die Haghe. Wippolder won vorige week nog van VELO en wilde deze overwinning natuurlijk een goed vervolg geven. Het werd uiteindelijk een spannende wedstrijd waarbij Wippolder er uiteindelijk met de drie punten vandoor ging. Door een doelpunt van Jasper Tettero werd het 0-1 en nadert Wippolder de ploeg uit Den Haag nu op slechts één punt.