Astrid, Charlotte, Danny, Fedde, Jorden, Mees, Nanne, Sven, Tessa en Wesley van de G1
Astrid, Charlotte, Danny, Fedde, Jorden, Mees, Nanne, Sven, Tessa en Wesley van de G1

Hudito G1, 2 en 3 kampioen!

Algemeen

DELFT - Bij Hudito maakt het G-hockey de laatste jaren grote stappen. Dit jaar levert dit ook succes op, want maar liefst drie G-teams van Hudito zijn kampioen geworden! Het gaat om de G1, G2 én de G3 en zij hebben alle wedstrijden dit seizoen gewonnen!

In 1998 is Hudito begonnen met G-hockey om ervoor te zorgen dat iedereen de kans heeft om te kunnen sporten bij een club waar ook je familie, vrienden en buurtgenoten spelen. Hudito biedt op deze manier iedereen de mogelijk om te hockeyen. Hierin is Hudito uniek, omdat niet elke vereniging dit aanbod heeft. De spelers uit de G-teams zijn echt onderdeel van de club en worden bij alle activiteiten betrokken. Bij G-hockey wordt hockey gespeeld met een aantal aanpassingen. Zo wordt er in kleinere teams gespeeld en op een kleiner veld. De spelers trainen onder begeleiding van ervaren trainers die over de juiste vaardigheden beschikken om de spelers te ondersteunen. 

Dit seizoen waren de G-teams van Hudito dus heel erg succesvol, wat heeft geresulteerd in drie kampioenschappen! Het bijzondere aan de drie kampioenschappen is dat alle ploegen dit seizoen geen één keer hebben verloren. Alle drie de ploegen wonnen alle wedstrijden en zijn daarmee de terechte kampioen. Ben je op zoek naar een sport waarbij je mag zijn wie je bent en wil je deel uitmaken van een team? Neem dan contact op met de G-commissie van Hudito via ghc@hudito.nl.     

Alvin, Bas, Cato, Emiel, Isabelle, Linus, Mats, Menno, Rudie, Stan, Ties en Tomasz van de G2
Andy, Annabel, Daphne, Faas, Ferry, Floortje, Liese, Remco, Robin, Tjeed, Vivian en Elbert van de G3