Hudito's GGGGGrote Zaaltoernooi
Hudito's GGGGGrote Zaaltoernooi

Eindelijk weer: Hudito’s GGGGGrote Zaaltoernooi

Algemeen

DELFT - Na twee jaar onderbreking trapte hockeyclub Hudito afgelopen zondagochtend de veertiende editie van Hudito’s GGGGGrote Zaaltoernooi voor hockeyers met een beperking af. Een fantastische traditie en sportief feest!

Inhalen
Op het sportcomplex van de TU speelden achttien teams uit alle hoeken van Nederland en twee uit België, verdeeld over drie poules in de ochtend en drie in de middag, met hart en ziel zaalhockey om alle verloren tijd weer in te halen. Het was een heerlijke dag met veel energie, gezelligheid en natuurlijk sportiviteit.

Allure
Het GGGGGrote Zaaltoernooi is niet meer weg te denken uit de agenda van hockeyers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Al sinds 2010 organiseert Hudito dit zaaltoernooi dat regionaal begon en inmiddels internationale allure heeft. Dit jaar vanwege Corona nog zonder afsluitend feestje maar er is goede hoop dat dit volgend jaar ook weer kan.

Veldcompetitie
Na deze fantastische afsluiting van het winterseizoen gaan de hockeyers weer naar buiten. De spelers zijn zich al het voorbereiden op de start van de veldcompetitie volgende maand. 

G-hockey
DHC Hudito heeft sinds 1998 G-hockey en momenteel vier teams waardoor mogelijk wordt gemaakt dat iedereen op het eigen niveau kan hockeyen. Het is vanzelfsprekend een integraal onderdeel van de vereniging, want samen met plezier sporten op Hudito is wat de leden (ver)bindt.

Meetrainen
Wil jij kijken of hockeyen wat voor jou is, ga een keer meetrainen. Je bent van harte welkom! Stuur een berichtje naar ghc@hudito.nl