Afbeelding
Foto: E.A.T.C. van Tongeren

Op stap met Pieter Jouke, Tijn Noordenbos of DeMammaVan!

Algemeen

Van woensdag 31 mei tot zondag is het Delft Fringe Festival! 9 dagen lang beleef je Delft op een andere manier: 29 jonge makers trakteren inwoners en bezoekers van alle leeftijden op ruim 250 voorstellingen. Op 28 bijzondere locaties in de stad, waar je anders misschien niet zou komen. Van cabaret tot muziek en van dans tot theater. Ervaar, beleef en ontdek!

Met wie ga jij op stap?
Dit jaar kun je ook kiezen voor een verrassende Fringe Tour! Het festival heeft de allerleukste tourgidsen geselecteerd, van bekende Delvenaar tot cultureel podiumdier. Er zijn o.a. tours door cabaretier Pieter Jouke, kunstenaar Tijn Noordenbos, culturele duizendpoot Nathalie van der Hak en Annemarie Geerts, bekend van @demammavan. Elke gids heeft een selectie gemaakt van hun favoriete voorstellingen en ze staan te trappelen om deze samen met jou te bezoeken.

Fringe tours
Tijdens een tour bezoek je 3 voorstellingen op 3 locaties. Alles ligt op loopafstand. Tickets en info via delftfringefestival.nl/programma/tours en vanaf 31 mei ook bij het festivalpaviljoen, het roze konijn op de Markt.