Afbeelding

Kaartverkoop 10e editie Delft Fringe Festival is gestart!

Algemeen

DELFT - Zaterdag 24 april is de kaartverkoop voor de 10e editie van Delft Fringe Festival gestart. Het festival beleeft dit jaar een speciale online editie. De 31 jonge makers spetteren van donderdag 27 mei t/m zondag 6 juni van je beeldscherm af, in haarscherp beeld en met glashelder geluid. Geniet van gracieuze dans, hilarische grappen, betoverende muziek en rake woorden.

Delft Fringe Festival geeft jonge makers elk jaar de kans om vlieguren te maken binnen een professionele setting en zich op deze manier verder te ontwikkelen. Maar óók om het publiek te vermaken, te ontroeren en zich te laten verleiden door deze fantastische nieuwe talenten. Jouw ticket is hun springplank. Een springplank de wereld in.
De 11 festivaldagen zijn gevuld met ruim 400 voorstellingen van 31 aanstormende talenten uit het hele land. Van dans tot opera en van circus tot cabaret. Maar ook voor kinderen, expats en studenten staat er genoeg op het programma. Met bijna 225 uur aan voorstellingen is Delft Fringe Festival dé online theatrale binge-watch-marathon van deze zomer.
Start je ochtend met het dagelijkse ‘Daily Fringe-report' van Sabine Krol (bekend van het duo HUN) en kijk elke avond naar ‘Delft Fringe Night', een avondvullend programma inclusief gesprekken met de makers door talkshowhost Dide Vonk (bekend van podcast ‘De Makers'). Of maak op basis van het blokkenschema je eigen programma op maat en ontmoet na afloop van de voorstelling de makers tijdens een Q&A-meeting!
Tickets zijn te koop via www.delftfringefestival.nl. Voor slechts 5 euro per persoon koop je al een ticket en voor 15 euro geniet je van een avondvullende programma. Wist je dat van elk verkocht kaartje 50 procent van de waarde naar de maker gaat? Daarnaast kun je aan veel verschillende activiteiten in het programma ook gratis deelnemen.