Foto: Koos Bommelé
Foto: Koos Bommelé

Ontdek de MaakStad aan de Schie!

Algemeen

DELFT - Aan de oevers van de Schie kunt u werken, wonen en ontspannen. Op zaterdag 17 juni openen bedrijven en organisaties aan de Schie hun deuren tijdens de derde editie van de Schieoevers Safari! Maak kennis met de verschillende bedrijven, organisaties en projecten binnen dit gebied.

Tijdens deze dag maak je kennis met alle bedrijven en organisaties, maar kun je ook genoeg activiteiten doen. Zo kun je meedoen aan een proefles boulderen, op kanosafari door de Lage Abtswoudse polder, zelf robots besturen of leren hoe 3D-printers werken. Uiteraard kun je ook genieten van een Delfts biertje. Om de schieoevers nog beter te leren kennen kun je met een gids mee op fietssafari of aan boord stappen van de fluisterboot waar je onderweg geniet van spoken-word-optredens. Daarnaast is het ook mogelijk om met de nieuwe waterbus het gebied vanaf het water te leren kennen. Naast de activiteiten is er ook meer informatie over verschillende projecten in Schierovers, zoals Kabeldistrict en Nieuwe Haven.  

De Schieoevers Safari vindt plaats op zaterdag 17 juni van 12:00 uur tot 17:00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op www.delft.nl