Afbeelding

DVV Delft kijkt al naar volgend seizoen

Algemeen

DELFT - Hoewel het seizoen nog niet ten einde is, zijn ze bij DVV Delft al volop bezig met volgend seizoen. De ploeg van trainer Martin Schouten staat momenteel 9e in de vijfde klasse C en wil volgend seizoen graag meedoen om de bovenste plekken. Daarvoor zijn ze nu druk bezig met de voorbereidingen.

Nadat het bestuur van DVV Delft onlangs bekend maakte dat het contract met hoofdtrainer Martin Schouten verlengd wordt, komen ze met een andere mooie mededeling. Het bestuur is erin geslaagd om voor volgend seizoen Richard Middelkoop weer terug naar zijn oude liefde te halen. Hij zal als technisch manager DVV Delft proberen terug te brengen naar in ieder geval de derde klasse. Richard Middelkoop begon zijn trainerscarrière in 1995 bij DVV Delft en is nu aan zijn laatste seizoen bij ‘s-Gravenzande bezig. Daarvoor was hij werkzaam bij clubs als Nootdorp, SHO, Papendrecht, Sportlust en Smitshoek. 

Samen met bestuurslid Theo Jansen is Richard al druk in de weer om de selectie volgend seizoen aan te vullen met jongens vanuit de eigen jeugd. Voor DVV Delft staat al vast dat er vanuit de jeugd 4 spelers definitief de overstap maken naar de selectie. Dit zijn Luuk Baan, Jozef Dirx, Brian Goudswaard en Fayadh al Fayadh. Hierbij komen nu nog 10 spelers vanuit de huidige selectie en zijn er nog gesprekken gaande met spelers van buitenaf die te kennen hebben gegeven aan het project van de club mee te willen werken. Uiteindelijk is het doel DVV Delft weer terug op de kaart te zetten.