Het team van Keurslagerij van Geest
Het team van Keurslagerij van Geest

Keurslagerij van Geest biedt culinair vlees

Algemeen

DEN HOORN- Keurslagerij van Geest is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een begrip in regio Den Hoorn. 

Met een vertrouwde eigen worstenmakerij waarvan meerdere producten het predicaat ‘MET GOUD BEKROOND’ hebben gekregen, is Slagerij van Geest de perfecte plek om diverse vleeswaren te kopen. Hierbij is de herkomst van het vlees ook belangrijk, vertelt eigenaar Jeroen. “De Zeeuwse scharrelvarkens, runderen en kippen worden op een milieu- en diervriendelijke wijze gehouden. Ze kunnen naar buiten, hebben een goed leven en staan niet in een megastal.”

Ruime keus
Bij Slagerij van Geest zijn er veel exclusieve vleesopties en ook genoeg benodigdheden voor op de BBQ of voor het gourmetten. Het vooraf bestellen van ingrediënten doe je 24 uur van te voren, daarnaast kun je vanzelfsprekend ook gewoon langskomen bij de slagerij. Je kunt hiernaast ook andere benodigdheden bestellen voor de bereiding van de producten zoals bijvoorbeeld sauzen. Kijk voor het assortiment op www.vangeest.keurslager.nl.

Tante Door
De keurslagerij, die al sinds de jaren ‘50 bekend staat om het ambacht en de worsten uit de eigen worstenmakerij, maakt gebruik van vaste leveranciers van rund, scharrelvarken en kip volgens de “Tante Door” formule. Deze kip is in rust en ruimte gegroeid en heeft de hele dag door beschikking over water en honderd procent plantaardige voeding gekregen.

Keurslagerij van Geest is van maandag tot en met zaterdag geopend en bereikbaar via telefoon op 015 2614771 of via de mail op info@vangeest.keurslager.nl